Arkadaşlar gerçekten her şeyiyle çok güzel bir sitemiz var. Sitemizin oluşmasında emeği geçen herkese çok çok teşekkürler. Daha güzeli nasıl olur bilen varsa söylesin.
__________________ ATATÜRK' ÜN GENÇLİĞE HİTABESİ, BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL; BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR.
hepimizi kutluyorum, biz ve diger sivaslilar almanyada cok gururluyuz.................... .. sitemiz ayrica bir harika olmustur tüm arkadaslara tsk borcluyuz ellerinize saglik
Sitemiz gerçekten güzel bir süredir bilgisayarın yanına bile gelemedim özlemişim sitemizi inanın her baktığımda yaz gelsede sivasa bir gidebilsem diyorum inşallah bu yazda sivasta olacam ama şu anda bu siteye bakarak rahatlıyorum burada emeği geçen bütün dostları ayrı yarı teşekkür ederim.
Günlük 15 bin kişi ziyaret ediyor bu kadar kişi hiçmi sivasspora yardım kampanyasını okumuyor anlamıyorum. Bu kadar kişi bir mesaj atsa şimdi 20 bin değil 200 bin mesaj olurdu. Bu ziyaretler yalnızca havada kalıyor gibi geliyor.İnsan ziyaret ettiği bir yeri inceler okur yardım yapacağı bir konu varsa yardım eder. Biz böyle yetiştik toprağımızda böyle gördük. Yardım için elini uzatana yardım edeceksin.
Günlük 15 bin kişi ziyaret ediyor bu kadar kişi hiçmi sivasspora yardım kampanyasını okumuyor anlamıyorum. Bu kadar kişi bir mesaj atsa şimdi 20 bin değil 200 bin mesaj olurdu. Bu ziyaretler yalnızca havada kalıyor gibi geliyor.İnsan ziyaret ettiği bir yeri inceler okur yardım yapacağı bir konu varsa yardım eder. Biz böyle yetiştik toprağımızda böyle gördük. Yardım için elini uzatana yardım edeceksin.
kardesim ben bircok kez mesaj attim belliki sende atmissin ama belki durumu su aganda müsait olmayanlarda olabilir