Alıntı:
BOZ_KURT_1453 Nickli Üyeden Alıntı
herkez bu kişiye kızıyor ama kimsenin kızmaya hakkı yok biz burda bi yazı yazdık GAZİANTEP - GALATASARAY MAÇI GOL dakika 90+3 servet 1,5 metre ofsaitti o zaman tepki vermediniz bakıyorum 12 saat içinde form rekora koşuyor işte neden kaybediyoruz içimizdeki diğer takımı kollama duygusunu atamadığımız için
onun içinki ve diğer konu Kayseriye son 3 sezondur gs bir maçta adam gibi oyna bjk ve fb ölümüne oyna sonra git gs yat maçı seyredenler fb tarfatarı 50 dakikada ne die bağrıyorlardı duydunuzmu satılımış kayseri ateş olmayan yerden duman çıkmazmış unutmayın ve şampiyonlukta tek rakibimiz fb değil bunuda unutmayın eğer hakemler adil olsaydı şayet SİVASSPORUM 1 - BJK 2 OLURDU ama bazılarında halen at gözlüğü var evet ben seyrettim maçı penaltıyla alakası yok dakika 95 sahada top var fb taç kullanıyor kayseri yedek kulübesi saha ikinci topu atıyor bumu spor ahlakı bu düzene ayak uyduran herkez suçlu bunu bilelim yeter peki kayserili oyunucuların hiçmi suçu yok sen kontra atak yap şahsi oyna sonra ağla ksb bakma buldumu atacan yoksa öyle böyle gidersin
|
fener taraftarının yaptığı tezahüratın aynısı yakında bizim içinde yapılabilir o zaman!
sen git bjk'ı inönüde yen,burda yenil ama fb'e gs'e iki maçtada yenil!
carsı sivas macı öncesi satılmış sivas diye bagırsa sen yine ateş-duman ilişkisini karıştırırmısın peki???
sıkıntımız fenerin yani aziz efendinin türk futbolunu nereye cekmeye calıştığı konusudur.
bizim sıkıntımız sadece sivas değil tüm takımlarında sıkıntısıdır
yni özetle; aziz ve uşakları türk futbolunun en büyük düşmanıdır!