Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: BU NASIL SİVASLILIK?
Alt 10.04.2008, 11:52   #171
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 784 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: BU NASIL SİVASLILIK?

ARKADAŞLAR işin özünde ne var biliyormusunuz. Sivaslı kartalları eleştirenlerin aslında kendileride diğer istanbul takımlarına olan taraftarlığın yattığıdır.( bende sivasspor 1 ligdeyken ve şampiyonluğa gidiyorsa sivassporu desteklemelerini beklerdim ki doğrusu da bu )2. cisi bırakın hayin diye nitelendirmeyi. Heniz taraftar bilinci oturmamışki siz yıllardan beri kalıplaşmış takım sevgilerinin bir anda değişmesini istemektesiniz..1 insan bile 9 ayda dünyaya geliyor. veeeee biz önce şuna dikkat çekersek sanırım konuyu yada sivaslı kartalları daha iyi anlayacağız. Bizim takım 1 ligde. vee vee vee şampiyonluğa gidiyor. Gelin görünkü şampiyonluğa giden bir takımın teknikdirektörü : Kalbimin en güzel köşesinde fenerbahçe vardır... diyor. ee bizim sivaslı kartalalra kızma hakkımız ne kadar var acaba.ve fenerbagçe de sivassporun rakibi. bunu irdelememiz lazım. kalbimin en güzel köşesinde sakarya var dese kabul edilebilir. .
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı serhatcan'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.04.2008, 12:03   #172
ertor58
Tecrübeli Yiğido

ertor58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 567 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 838 ertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

O FORMALARIN ARKASINA SİVASLI KARTALLAR YERİNE SİVASI SATANLAR YAZSANIZ DAHA GÜZEL OLURDU NE PİŞKİN ADAMSINIZ SİZ YA HEM SATIYOSUNUZ HEMDE GELİP BİZİM FORUMUMUZDA ÖTÜYOSUNUZ. UTANMAZSANIZ BİRDE TOPİC AÇALIM BURAYA DA BUNDAN SONRA ORDA YAZIN YAZILARINIZI SİVASLI KARGALAR DİYE AÇALIM BİR TOPİC. 8TAŞLILAR OLMAZMI? BANA LAF EDENLERE DE SESLENİYORUM. SİZ DİYOSUNUZKİ BİZ 8TAŞLIYIZ TAKIMIMIZ YILDA 1 GELİYOR ONDADA ONU DESTEKLEYELİM. BEN DE İSTANBULDA YAŞIYORUM O HAYRAN OLDUĞUNUZ TAKIMLARIN HEPSİ BURDA AMA BENDE SİVASIMIN BURDA OYNAYACAĞI MAÇLARI İPLE ÇEKİYORUM. 2. LİGDE 3.LİGDE DEPLASMANA FALAN GİTTİĞİNİZEDE İNANMIYORUM ÖYLE OLSAYDI SATMAZDINIZ. AMA DEDİĞİM GİBİ KABAHAT SİZDE DEĞİL SİZE SİVASTA ÖYLE GEZDİRENLERDE. BU ARADA BİR DERNEĞİNİZ FALAN VARSA VERİNDE ADRESİNİ İZİNE GELDİĞİMDE BİR ZİYARET EDİYİM SİZİ?
ertor58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı ertor58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.04.2008, 12:10   #173
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
ertor58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
O FORMALARIN ARKASINA SİVASLI KARTALLAR YERİNE SİVASI SATANLAR YAZSANIZ DAHA GÜZEL OLURDU NE PİŞKİN ADAMSINIZ SİZ YA HEM SATIYOSUNUZ HEMDE GELİP BİZİM FORUMUMUZDA ÖTÜYOSUNUZ. UTANMAZSANIZ BİRDE TOPİC AÇALIM BURAYA DA BUNDAN SONRA ORDA YAZIN YAZILARINIZI SİVASLI KARGALAR DİYE AÇALIM BİR TOPİC. 8TAŞLILAR OLMAZMI? BANA LAF EDENLERE DE SESLENİYORUM. SİZ DİYOSUNUZKİ BİZ 8TAŞLIYIZ TAKIMIMIZ YILDA 1 GELİYOR ONDADA ONU DESTEKLEYELİM. BEN DE İSTANBULDA YAŞIYORUM O HAYRAN OLDUĞUNUZ TAKIMLARIN HEPSİ BURDA AMA BENDE SİVASIMIN BURDA OYNAYACAĞI MAÇLARI İPLE ÇEKİYORUM. 2. LİGDE 3.LİGDE DEPLASMANA FALAN GİTTİĞİNİZEDE İNANMIYORUM ÖYLE OLSAYDI SATMAZDINIZ. AMA DEDİĞİM GİBİ KABAHAT SİZDE DEĞİL SİZE SİVASTA ÖYLE GEZDİRENLERDE. BU ARADA BİR DERNEĞİNİZ FALAN VARSA VERİNDE ADRESİNİ İZİNE GELDİĞİMDE BİR ZİYARET EDİYİM SİZİ?
kardeşşş benim üstteki yani senin yazının üstüdeki yazımı okurmusun..? bide onun için yorum alabilirm,iyim ..?
Alt 10.04.2008, 12:11   #174
ertor58
Tecrübeli Yiğido

Tecrübe Puanı: 838 ertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

HA UNUTMADAN DELİKANLI ADAM ÇARŞI PAZAR GEZMEZ DELİKANLI ADAM KANATLI TAKIM TUTMAZ DELİKANLI ADAMIN TUTTUĞU TAKIM NÜFUS CÜZDANINDA YAZAR DELİKANLI ADAM KUŞA KEDİYE ASLANA BÖCEĞE BENZEMEZ DELİKANLI ADAMIN ADI YİGİDODUR. TÜM KENDİ ŞEHRİNİN TAKIMINI TUTAN YİĞİTLERE SELAM OLSUN. ALLAH İSTANBUL TAKIMLARININ OYNADIĞI BİZANS OYUNLARINDAN BİZİ KORUSUN. TIPKI 8TAŞIN 100.YILINDA OYNADIĞI OYUNLAR GİBİ. SİZ MAÇLARINIZI HAKEM SATIN ALARAK ALIRSINIZ BİZ 4 ES KURALINA GÖRE ALIRIZ. ARAMIZDAKİ FARK BU.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ertor58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.04.2008, 12:14   #175
ertor58
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeşşş benim üstteki yani senin yazının üstüdeki yazımı okurmusun..? bide onun için yorum alabilirm,iyim ..?
EVET YORUMLARIM BUNDA BİŞEY YOK ESKİ FENERLİ OLMALARI ONLARI DESTEKLEDİKLERİ ONLARA ÇALIŞTIKLARI ANLAMINA GELMEZ. BİZ ÜSTÜMÜZDEN FENERBAHÇE GÖMLEĞİMİZİ ÇIKARDIK KALBİMİZİN BİR KÖŞESİNE GÖMDÜK DİYORLAR. BAŞKAN VE HOCAMIZ. BU BAŞKA ŞEY O GÖMLEKLERİ ÇIKARMAYIP RAKİP TRÜBÜNE GEÇİP KENDİ AKRABASINA ANASINA BABASINA KÜFRETMESİ AYRI ŞEY.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ertor58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.04.2008, 12:17   #176
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
ertor58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
EVET YORUMLARIM BUNDA BİŞEY YOK ESKİ FENERLİ OLMALARI ONLARI DESTEKLEDİKLERİ ONLARA ÇALIŞTIKLARI ANLAMINA GELMEZ. BİZ ÜSTÜMÜZDEN FENERBAHÇE GÖMLEĞİMİZİ ÇIKARDIK KALBİMİZİN BİR KÖŞESİNE GÖMDÜK DİYORLAR. BAŞKAN VE HOCAMIZ. BU BAŞKA ŞEY O GÖMLEKLERİ ÇIKARMAYIP RAKİP TRÜBÜNE GEÇİP KENDİ AKRABASINA ANASINA BABASINA KÜFRETMESİ AYRI ŞEY.
HAHAHH benim tesbitim doğru bak. sişvaslı kartalları eleştirmenin altında eleştirenlerinde başka takım taraftarları olması )))))))))))))yav eski fenerli değilkii. bunu şimdi söylüyorrr. kalbimin en güzel yerinde fenerbahçe var diyor. söylediği zamanda şampiyonluğa takımın gittiği zaman ))))))))))) çelişiyorsun kendinle )))
Alt 10.04.2008, 12:18   #177
ertor58
Tecrübeli Yiğido

İSTEYEN İSTEDİĞİ TAKIMI TUTAR EYVALLAH AMA SENİN EN HAYATİ MAÇINDA GİYDİĞİ MONTUNUN ÜZERİNE SİVASLI BİLMEMNELER YAZIP ORTALIKTA DOLAŞIP SANA KÜFREDİP RAKİBİ DESTEKELEYEMEZ. YAZSIN FORMASINA ÇARŞI PAZAR . KARTAL KARGA 8 TAŞ NEYSE AMA SİVASLI KARTALLAR YAZIP BUNU PİŞKİN PİŞKİN YAPMASIN. BEN BAŞKA TAKIMI TUTUP SİVASTA O TAKIMIMI DESTEKELMEYE GİTSEYDİM UTANIRDIM ÜZERİME TAKIMIMLA İLGİLİ BİRŞEY DAHİ ALMAZDIM SESSİZCE MAÇIMIZ İZLER GİDERDİM. AMA BUNLARIN DURUMU FARKLI BUNLAR BİZİ DİĞER ŞEHİRLERE YANLIŞ LANSE ETTİRİYOR BİZE LAF GELMESİNE NEDEN OLUYORLAR. YOKSA İSTEDİĞİ TAKIMI TUTSUN BANANE.
Bu Konuda ertor58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.04.2008, 12:21   #178
ertor58
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
HAHAHH benim tesbitim doğru bak. sişvaslı kartalları eleştirmenin altında eleştirenlerinde başka takım taraftarları olması )))))))))))))yav eski fenerli değilkii. bunu şimdi söylüyorrr. kalbimin en güzel yerinde fenerbahçe var diyor. söylediği zamanda şampiyonluğa takımın gittiği zaman ))))))))))) çelişiyorsun kendinle )))
O ZAMAN HEPİMİZ SİVASI BIRAKALIM İSTANBULU DESTEKLEYELİM. SİVASTA LİGDEN DÜŞŞÜN O ÇOK SEVDİĞİNİZ TAKIMLARINIZDA GELEMESİN BÖYLESİ DAHA GÜZEL OLUR OZAMAN. BİZ BU LİGİ KALDIRAMIYORUZ TARAFTAR OLARAK ANLAŞILAN.
Alt 10.04.2008, 12:24   #179
ertor58
Tecrübeli Yiğido

YAZIKLAR OLSUN HERKES DIŞARDAN BİZE GÜLÜYOR SİZ TARAFTARMISINIZ DİYOR. HAKLILARDA SİVAS TRÜBÜNLERİ BİR BURSA BİR ANKARAGÜCÜ BİR TRABZON GİBİ OLMAZSA BU İŞ OLMAZ. TÜM GRUPLARA SESLENİYORUM BIRAKIN ŞU GRUPCULUĞU TEKSAS GİBİ TEK BİR GRUP KURUN. BİZE LAF SÖYLETMEYİN ALLAH AŞKINA. BAŞIMIZI EĞDİRMEYİN.
Bu Konuda ertor58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.04.2008, 12:27   #180
falcon58
Acemi Yiğido

falcon58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

45 Mesajına 75 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 falcon58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

yazıklar olsun...Tek kelime ile rezalet olmaz böyle.bu nasıl Sivaslılık.bizler SİVAS dışında olmamıza rağmen SİVASSPOR için uğraşalım.Sivastakiler Sivasa ,SİVASSPORA sahip çıkmıyor...Evine mekanına,kendi takımına sahip çıkmayan perişan olmaya mahkumdur.ŞAMPİYON SİVASSPOR...
falcon58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır