Alıntı:
besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı
Cok güzel yorum yapmışsınız gercekten teşekkur ederim sizin gibi bilinçli taraftarları aramızda görmekten buyuk mutluluk duydum. Ancak katılmadıgım bi nokta var dünyada görülmemiş bir şekılde son 15 sanıyede kazandıgınız uc puan diye bahsetmenız cok garip olaylardan önce sivasspor cok önemli bir noktadan serbest vuruş kazanmıştı şimdi soruyorum sana o serbest vuruşun gol olmama ihtimali varmıydı ? ve Günümüzde ki gollerin Yüzde 65 ide duran toplar sonucunda oluştugunuda belirtmek istiyorum
|
Ben de size teşekkür ediyorum sevgili kardeşim. Ama o orta belki gol olabilirdi de, maç boyunca Sivas o ortalardan çok atmıştı ve %65 gibi bir gol oranı çıkmamıştı.
Mesele o değil. Mesele bu maçı hakemin bitirmemeye çalışması idi. Bu örneğin bir Kayseri maçı da olabilirdi. TS luların tepkisi de hakemeydi. 15 sn kala galip takım aleyhine bitirilen bir maç dünya futbol tarihinde olmadı. Mağlup takım aleyhine ise çok maç yarıda kalmıştır.
Kısacası bu olayın Sivasla alakası yoktu. Hakemin derdi her sezon başında olduğu gibi TS idi ve geçen sene başardı. Sivasspor ise bu işe malzeme edildi. Herhalde TFF nun Sivas lehine bir işe soyunacağını kimse düşünmüyor. Zaten sezon sonunda Sivasa yapılanlar, Federasyon ve hakemlerin o olaylı maçta Sivas lehine değil, TS aleyhine çalıştığını açıkça göstermiştir.
Şayet 3 eziklerin federasyonu, Sivasın geçen sene son haftalara kadar şampiyonluk kovalayacağını bilselerdi, o olaylı maçta hakem maçı hiç uzatmadan bitirirdi.
Artık şunu anlayalım: TS ve Sivassporun engelleri aynıdır. Biz yıllarca bu engellere karşı mücadele verdik ve hala veriyoruz. Engelleri yıkmayı şimdiye kadar 6 kez yıkmayı başardık. Şayet mutlu sona Sivas ulaşırsa bu aynı zamanda tüm TS luların da zaferi olacaktır. TS lular elbette önce TS un şampiyon olmasını ister ama şayet TS şampiyon olmayacaksa, 3 eziklerden birini zirvede görmek bizim isteyebileceğimiz en son şeydir.
Örneğin bu sene son maça şayet iddiamız olmadan girer ve Sivasın şampiyon olması için ligin son maçında sahamızda FB yi yenmemiz gerekirse, şimdiden kendinizi şampiyon olarak görebileceğinize söz verebilirim. Geçen seneki gibi yine yeneriz onları.