İNANMAKTAN BAŞKA ÇARESİ OLAN VAR MI ? HER MAÇTAN SONRA MEŞHUR VE KLİŞELEŞMİŞ SÖZLERİ SÖYLÜYOR BİZDE MECBUREN AMAN HOCAM TAMAM HOCAM DİYORUZ..BİR KEZ DAHA DİYELİM ARKANDAYIZ HOCAM !
Şu Sitede Bir Yorum Beni Bu Kadar Yıkabilirdi Emre Abi Sende Bizi Yalnız Bıraktın Bunların Karşısında Baksana Kaldık 3-5 Kişi Yine Yan Yana Bari Siz Yapmayın Bu adamı Tanıyanlar yAPMASIN Ne zaman Düzelecek Dedi Düzelmedik Paramız Yok İşte Mecnun Bakan İftardaDA sÖYLEDİ YOK Kardeşim tÜRK aSAM sİVASA gELMİYORKİ yABANCI gELSSİN sİZ Tanıyorsunuz bu Adamları Bari Siz Yapmayın Emre Abi...!
bunların hepsi masala tamammı .diyarbakıra gşden futbolcu sivasa mı gelmeyecek .şampiyonlar liginde oynamaya şampiyonluk iddiasında var olmaya .bende bu masalı yemiyorum.
__________________ Herkes Bireyken Biz Sivassporluyuz Herkes Grupken Biz Sivassporluyuz .!
İNANMAKTAN BAŞKA ÇARESİ OLAN VAR MI ? HER MAÇTAN SONRA MEŞHUR VE KLİŞELEŞMİŞ SÖZLERİ SÖYLÜYOR BİZDE MECBUREN AMAN HOCAM TAMAM HOCAM DİYORUZ..BİR KEZ DAHA DİYELİM ARKANDAYIZ HOCAM !
yanlışlıklar yapmasına ragmen sizin gibi insanlar halen arkasındayız demeleri adamın sinirini bozuyor bülen hocanın nasıl arkasında durayım 1.olmadık saçma basına verdigi demeçlermi sürekli kendi işini yapmak yerine hakemlerle ugraşarak kendi beceresizliklerini hakeme baglayarakmı2.bilicayı satıp yerine ne idügü belli olmayan bir yasini getirdigi içinmi 3.geçen sene ki takımın iskeletini bozdugu içinmi gidenlerin yerine hiç bir halta yaramayan insanları getirdigi içinmi ve bunun gibi bür sürü şey şimdi bana bülent uygunun arkasında durmam için geçerli bir neden gösterin
__________________ Her Zaman Her Yerde En Büyük Sivasspor