Alıntı:
sevda58 Nickli Üyeden Alıntı
benide en cok uzen ne biliyormusun, Bulent hocaya destek verenlere (sivasspor icin sezon sonunda takimda kalmasini istiyenlere) ''Yalaka'' demeleri, biz icimizde birlik olmadikki, anliyacan birbirimize boyle dememiz sence umurumuzdami? birlik ve beraberlik yokki, varsa yoksa hakaret, kufur vs vs...(ayni renklere gonul vermis insanlara bunlari hic yakistiramiyorum)
|
peki sevda 58 sen bana şunun izahını yaparmısın ?
bülent uygun neden gitti ?
taraftar baskısımı?
yönetim baskısımı?
eğer şayet sizin dediğiniz gibi taraftar baskısıysa asla vede asla değil bülent uygun değilmiydi ben 5 milyona bilet alıp trübüne gelen taraftarın sözüyle istifa etmem diyen
yönetim baskısı ise hangi kulup yöneticisi mecnun başkan gibi hocasının arkasında durur bütün yetkileri verir aldığına sattığına karışmaz
hani diyorduya hocamız ben adam satarım ama kimseyi satmam
bülent uygun yüzünden kendi şehrinden olan bir kişiye ağıza alınmayacak kadar küfürler eden bülent uygunu hemşerisinden kulubünden sivasdan üstün gören taraftarı sattı gitti
sezon başı mecnun başkan yatırım yapacağım bana birtrilyon altıyüzmilyar lazım dedi kendisine güvendi başkan verdi candostu mecnun abisini sattı
foruma bak eleştirilerin % 90 nı istifa diye değil takımı düzelt diye bizi ince hesaplarının bir piyonu yapıp sonra taraftarı birbirine düşüren bizi satanı biz dünden satarız
ben sivaslıyım bir tane hemşerimin tırnağını 1000 tane bülent uyguna değişmemm
biz eli nasırlı anaların çocuklarıyız bizim kitabımızda affetmek var YALVARMAK ASLA