Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: GİTMESİN DİYENLER BURAYAA !!!
Alt 05.10.2009, 20:51   #171
a.yurdakul
Acemi Yiğido

86 Mesajına 162 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 697 a.yurdakul Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: GİTMESİN DİYENLER BURAYAA !!!

beyler sivaslılar olarak bir kerede olsa taraftarlığımızı gösterip yürüyüş yapsak bülent uygun için.hiç olmazsa bülentin destekçisi olduğumuzu türkiyeye haykırsak.unutmayalımki sivassporun bu halinde bile korkulan takım olması konumuna bülent hocamız sayesinmde geldik.taraftar grubu liderlerine,MESUT ABİYE sesleneiyorum.bi yürüyüş organize edelim.amasyadan gelmezsem adam değilim...
a.yurdakul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 05.10.2009, 21:27   #172
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sevda58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
benide en cok uzen ne biliyormusun, Bulent hocaya destek verenlere (sivasspor icin sezon sonunda takimda kalmasini istiyenlere) ''Yalaka'' demeleri, biz icimizde birlik olmadikki, anliyacan birbirimize boyle dememiz sence umurumuzdami? birlik ve beraberlik yokki, varsa yoksa hakaret, kufur vs vs...(ayni renklere gonul vermis insanlara bunlari hic yakistiramiyorum)
peki sevda 58 sen bana şunun izahını yaparmısın ?

bülent uygun neden gitti ?

taraftar baskısımı?
yönetim baskısımı?

eğer şayet sizin dediğiniz gibi taraftar baskısıysa asla vede asla değil bülent uygun değilmiydi ben 5 milyona bilet alıp trübüne gelen taraftarın sözüyle istifa etmem diyen
yönetim baskısı ise hangi kulup yöneticisi mecnun başkan gibi hocasının arkasında durur bütün yetkileri verir aldığına sattığına karışmaz

hani diyorduya hocamız ben adam satarım ama kimseyi satmam
bülent uygun yüzünden kendi şehrinden olan bir kişiye ağıza alınmayacak kadar küfürler eden bülent uygunu hemşerisinden kulubünden sivasdan üstün gören taraftarı sattı gitti

sezon başı mecnun başkan yatırım yapacağım bana birtrilyon altıyüzmilyar lazım dedi kendisine güvendi başkan verdi candostu mecnun abisini sattı

foruma bak eleştirilerin % 90 nı istifa diye değil takımı düzelt diye bizi ince hesaplarının bir piyonu yapıp sonra taraftarı birbirine düşüren bizi satanı biz dünden satarız
ben sivaslıyım bir tane hemşerimin tırnağını 1000 tane bülent uyguna değişmemm
biz eli nasırlı anaların çocuklarıyız bizim kitabımızda affetmek var YALVARMAK ASLA
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı üçyıldız58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.10.2009, 21:28   #173
58_babacan_58
Usta Yiğido

58_babacan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.073 Mesajına 2.126 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 955 58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

NASIL GERİ DÖNDÜREBİLİRİZ HOCAMIZI YAAA
Alt 05.10.2009, 21:35   #174
üçyıldız58
Usta Yiğido

KAMANAN GİBİ ADAMI KADROYA ALMIYO HAYRET BİŞEY BÜLENT HOCA BU SENE ÇOK GARİP ÇOKKK

BU SENE TAKIM Bİ ACAİP BÜLENT HOCASINDAN BAŞKANINDAN TUTTA FUTBOLCUSUNA KADAR HEPSİ İSTEKSİZ SANKİ KÜME DÜŞMEYİ KABULLENMİŞ GİBİ BİR HAVA VAR ORTADA !!!! !!!!

NE ZAMAN DÖNECEK HOCAM BU TAKIM ESKİ HALİNE GEÇEN SENE O KADAR PARA ALDINIZ GİDİP 3.LİG ADAMLARINI TOPLAYIP GELDİNİZ ŞAMPİYONLAR LİGİNDE AMATÖR FUTBOLCULARLA TOP OYNADIK SESİMİZ ÇIKMADI LİGTE

BABACAN BU MESAJLARI YAZAN SEN DEĞİLMİSİN ŞİMDİDE BURDA YALANDAN TİMSAH GÖZYAŞLARI GÖKÜYORSUN DEMOGOJİ YAPIYORSUN
Bu Konuda üçyıldız58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.10.2009, 21:37   #175
üçyıldız58
Usta Yiğido

KONOYU AÇAN ARKADAŞIMIZIN MESAJLARINA GİRİNDE ESKİ HOCAMIZ HAKKINDA YORUMLARINA BİR BAKIN LÜTFEN
Bu Konuda üçyıldız58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.10.2009, 01:59   #176
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 802 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI

KESİNLİKLE BÜLENT HOCA GİTMEMELİ AMA ARTIK ZOR BU SAAT TEN SONRA DÖNÜŞ YAZIK BENCE O ÖNÜMÜZDEKİ YILLARIN ŞAMPİYON SIVASINI HAYEL EDİYORDU AMA ANLAMIYORUM NEDEN YAPTI BUNU YAZIK EMEKLERE ,,ALP ERENLER,,,
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.10.2009, 02:10   #177
serhat3358
Acemi Yiğido

serhat3358 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serhat3358 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Gitme desek ne olacak ki, şahsen ben gitme diyecek yüzü bir Sivas' lı olarak kendimde bulamıyorum, sen Sivasspor' u şampiyonluğun eşiğine getir fakat ertesi sene kısıtlı parasal imkanlar yüzünden adam akıllı futbolcu alama,yönetimin bu olur dediği futbolcuları al ve şampiyonluk bekle sonrada kalk adama istifa et diye bağır, hangi yüzle kal diyeceğiz ki.

İSTİFA ET BÜLENT; Sen bu kente iyi şeyler yaptın,
İSTİFA ET BÜLENT; Bizi Şampiyonlar ligine çıkaran ilk teknik direktör oldun,
İSTİFA ET BÜLENT; Bizim kentimizin takımı için yardım istedin diledin ve dilendin,
İSTİFA ET BÜLENT; Biz senin evladın tokatlanırken bile sesimizi çıkarmadık,
İSTİFA ET BÜLENT; Alt yapı tesislerinin yapımında bizlerden çok çaba sarf ettin,
İSTİFA ET BÜLENT; Bizi ismini söylerken gururlanan bir YİĞİDO yaptın,
İSTİFA ET BÜLENT; Bizi Türkiye kupasında yarı finale çıkarttın,
İSTİFA ET BÜLENT; 7 yılı 7 haftaya değiştik
İSTİFA ET BÜLENT; Bizlerin gönlünü kırmızı beyaz arabalarını Sivassporla donattın,
İSTİFA ET BÜLENT istifa et ki bazılarının gururu okşansın...

Allah yolunu ve bahtını açık etsin...Şahsım ve tanıdğım Sivas' lılar senden razıydı, Allah' ta senden razı olsun.
KORKUTMAZ MUSALLAH TASLARI BİZİ...
OLUMUNE SEVIYORUZ
SİVASIM SENİ.
serhat3358 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.10.2009, 02:11   #178
yiğidogur60
Yeni Yiğido

yiğidogur60 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yiğidogur60 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

lütfen şu kına yaksınlar kelimesini bir daha yazmayın o sizin aldığınız terbiyeyi gösteriyor.ben o kelimeyi ağzıma almaya haya ediyorum. yeni gelen hoca başarılı olunca ne yapacaksınız merak ediyorum.bence bu takımı ayakta tutan başkan mecnun odyakmazdır.başkana sevgilerimi sunuyorum. o işini bilir
yiğidogur60 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.10.2009, 02:20   #179
serhat3358
Acemi Yiğido

serhat3358 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serhat3358 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
üçyıldız58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
peki sevda 58 sen bana şunun izahını yaparmısın ?

bülent uygun neden gitti ?

taraftar baskısımı?
yönetim baskısımı?

eğer şayet sizin dediğiniz gibi taraftar baskısıysa asla vede asla değil bülent uygun değilmiydi ben 5 milyona bilet alıp trübüne gelen taraftarın sözüyle istifa etmem diyen
yönetim baskısı ise hangi kulup yöneticisi mecnun başkan gibi hocasının arkasında durur bütün yetkileri verir aldığına sattığına karışmaz

hani diyorduya hocamız ben adam satarım ama kimseyi satmam
bülent uygun yüzünden kendi şehrinden olan bir kişiye ağıza alınmayacak kadar küfürler eden bülent uygunu hemşerisinden kulubünden sivasdan üstün gören taraftarı sattı gitti

sezon başı mecnun başkan yatırım yapacağım bana birtrilyon altıyüzmilyar lazım dedi kendisine güvendi başkan verdi candostu mecnun abisini sattı

foruma bak eleştirilerin % 90 nı istifa diye değil takımı düzelt diye bizi ince hesaplarının bir piyonu yapıp sonra taraftarı birbirine düşüren bizi satanı biz dünden satarız
ben sivaslıyım bir tane hemşerimin tırnağını 1000 tane bülent uyguna değişmemm
biz eli nasırlı anaların çocuklarıyız bizim kitabımızda affetmek var YALVARMAK ASLA
Sen şimdi bu söylediğine inandın mı? bari iftira atma Mecnun Başkan' a kim padik atabilmiş ki Bülent Uygun atsın, yani senin demenle Mecnun Başkan kandırılmış, Mecnun Başkanı kandıracak hele hele senin dediğine göre 1.6 milyon tl dolandıracak adamı kusura bakmada yerden spatula ile kazırlar,bunun adı Bülent' te olsa Fikret' te olsa değişmez.

Ucuz tarnsfer politikası bu sefer sonuç vermedi fatura birine kasilecekti ya teknik direktöre yada yönetime, yönetime kesilen fatura teknik direktörüde yerinden ederdi zaten o yüzden ya harcandı yada kendisini feda etti buna birde istifa sesleri eklenince tuzu biberi oldu...

Ucuz Transfer politikasına gelince bu Sivasspor' umuzun değişmez gerçeğidir, değişmesi için herkesin elini taşın altına koyması lazım ancak özellikle bu yıl yapabileceğimizin en iyisini yapmak zorundaydık,gerek federasyon ve gerekse lig tv ve reklam gelirlerinden en çok parayı bu yıl almışken tam çuvalladık o dendi bu dendi ama bir türlü bizim hah bu diyebileceğimiz bir isim gelmedi varolan takıma takviyeyi Bülent Uygun istemedimi sizce ama imkanlar buna izin vermedi ve sonuçta bu, yani gelen hoca belki bir iki hafta çıkış yapabilir ama sonrasında pek umutlu değilim Allah versede bu yıl ligde kalabilsek.

Hayırlı bakalım.
KORKUTMAZ MUSALLAH TASLARI BİZİ...
OLUMUNE SEVIYORUZ
SİVASIM SENİ.
serhat3358 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Cevap: KİNGSİZE 58 E
Alt 06.10.2009, 02:20   #180
yiğidogur60
Yeni Yiğido

yiğidogur60 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yiğidogur60 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Böse Cevap: KİNGSİZE 58 E

LÜTFEN ŞU KENDİNİ BİLMEZİN YORUMLARINI YAYINLAMAYIN SİTE YÖNETİMİ.BÖYLE SEVİYESİZ, BÖYLE ARGO KELİMELERE MÜSAADE EDİLMEMESİ LAZIM. MERTÇE TARTIŞMAYI BİLMEYENLERİN UYARILMASI UYMADIĞI TAKDİRDE ÜYELİĞİNE DAHİ SON VERİLMESİ LAZIM. BAŞKAN SEN BIRAKMA YETER.
yiğidogur60 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
burayaa, dİyenler, etmiyoruz, gİtmesİn, kabul