Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 23.01.2012, 07:56   #171
ayna26
Tecrübeli Yiğido

278 Mesajına 456 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 671 ayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Bursa maçı, bir takımın son çırpınışlarının ilk bölümü gibiydi.Rakip, sanki karşısında düşman bir ülkenin takımı varmışçasına her türlü çirkefliği yaptı, hakemle oynadı, her posizyonda hakemi taciz ederek sivas aleyhine kart gösterilmesi için uğraştı, bunlar da ne centilmenlik ne de fariplay ruhu kalmış.BUnlar artık son çırpınışın göstergesi, çirkeflik yapan Bursasporlulara söylenecek kelime yok.Sivasspor ise adına yakışır şekilde yoluna devam ediyor, bileğinin hakkı ile üzerine oynanan her türlü pis oyunlara rağmen maçtan galip geldi,bu bağlamda başta oyuncularımızı, teknik direktörümüzü ve heyetimiz, fedakar yönetimimize ve her bakımdan takımın destekçesi olan taraftarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum.Antalya maçında da aynı çoşku olacak, Rıza Hocanın sistemi oturdu ve bu sistem şampiyonluğun sancısı diyebiliriz, azz sabır gerek.Rıza hoca, Ertuğrul Sağlam ve çirkef Bursaspora futbol tekniği ve hamlesi ile resital yaşattırdı, varol hocam..............
Alt 23.01.2012, 08:32   #172
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 762 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivassporu bu galibiyetin dolayı kutluyorum...Play off bizden daha çok Sivasspora yakışıyor...Ben Rıza hoca ve ekibine güvenmiyordum ama takımın orta sıralarda rahatlıkla oynayabileceğini her zaman söyledim..Bence kapasitelerinin çok üstüne çıktılar...Böylede devam etsinler doğru yolda ilerliyorlar..Bursa seyircisinin yaptıklarına gelince dostluk bitmiştir yorumlarını okudum..Dostluğun geçen yıllarda gereksizce zedelendiğini söyleyip durduk...Burada Sivaslı kardeşlerimden rica ediyorum hiç kimseyle polimiğe girmek istemiyorum..Çünkü benim burada olma amacım başka...Ama şunun bilinmesini istiyorum ki önemli tribün liderlerimiz stada giremiyor..Bu tabiki yapılan kotü tezahuratlara mazeret olamaz...Sivassporun şike yaptığı kanıtlansa bile bir anadolu kulubünün bunu dillendirmesi oldukça yanlış kaldıki ispatlanmış bir şey de yokken gereksizdi bizimkilerin yaptığı...Dediğim gibi hiç bir kardeşimle bu konuda tartışmak istemem aksine ben bu play of yolunda her daim olduğu gibi Sivassporu desteklemeye dewam edeceğim...Çünkü gerçekten hakediyorlar...
Öncelikle bursa taraftarina helal olsun maç benim yorumda yazdığım gibi oldu ilk golü bulduk fakat bursa taraftarı takımını desteklemeye devam etti 65 dakikaya kadar 65 den sonra istifa sesleri yükseldi kimi istifaya çağırdılar tam duyamadım iki takım da çok iyi maç çıkardı son dakikalardaki gerginlikler gereksizdi bu tarz olaylar takımlara zarar veriyor ayrıca şikeci diye bağıran taraftarı kınıyorum siz şampiyon olduğunuzda size büyük destek verdik hepimiz alkışladık eğer şikeci isek bu maçı da sizden satın mi aldık kardeş yanlış anlama bu son yazılarım sana değil yanlış tezahürat yapan bursa taraftarina
Alt 23.01.2012, 08:42   #173
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 762 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Turan 59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Futbol,dünya'nın neresinde oynanırsa oynansın,kendine has değişmeyen evrensel kuralları vardır.Dakika yaklaşık 80 sen zorlu bir deplasmanda 1-0 galipsin,takıma ne defansif yönden ne de ofansif yönden hiç bir katkısı olmayan Pedriel'i alıp,orta sahadan bir oyuncu çıkaran adamın ben teknik direktörlüğünü her ortamda tartışırım ve eleştiririm.Sayın teknik direktörümüz Sn.RızaÇALIMBAY benim size naçizane bir sorum var.Siz Pedriel'de bu derece vaz geçilmeyecek hangi özelliği buldunuz.Lütfen açıklayınız.Ben bu satırlarda her zaman doğruları yazdığımda futbolun 'F' sinden anlamayanlar beni eleştirmişlerdi.Ben bu yazıyı onlara ithaf ediyorum.Onlar kendilerini bilirler.
Takım 5. Sıraya yükselmiş bütün türkiye sivassporun başarısını konuşuyor petriel hakkında maç başlamadan önce herkes çok önemli bir silah olduğundan bahsediyor bütün dünyada futboldan anlayan herkes maçın son dakikalarında doldur boşalt tarzı bir futbol oynandığını biliyor türkiyede maç seyreden herkes petrielin kafa toplarindaki hakimiyetini biliyor ayrıca petrielin oyuna girdikten sonraki yaptigi asist yeter hep ne kadar gol olmasada
Alt 23.01.2012, 09:28   #174
Külhan
Usta Yiğido

292 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 596 Külhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sevgili arkadaslar mac degerlendirmede kimseye kötü kelime kullanmayalim bizyolumuza devam ediyoruz onlar kendini düsünsün biz sivassporlu yuz vede efendiligimizi asagilara indirmeyiz onun icin birazda olsa dikkatli olalim saygi ve selamlarimla.......Sayin baskanimizin dogum gününü kutlarim....
Külhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Külhan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, maçı