KUPA MAÇLARININ HAVASI başka oluyor bazı takımlar beklenilenden daha iyi oynarken bazı takımlarda beklenildiğinden kötü oynayabiliyor kadroları şöyle tarttığımızda eşit denk güçlerin maçı olacaktır iki takımında zaaflerı avantajları var böyle maçlarda ilk golü yememek önemli sivasspor golü yiyince daılıyor oyun disiplininden kopuyor bence doğru olan sağlam durup punduna getirip golü atıp korumak hurra bilinçsiz saldırırsak farkyeriz ben sivassporumuzun daha kaliteli ve güçlü olduğuna kaleci defans hakem çok büyük hatalar yapmazsa pinto batalla bağlantısını kesersek galip geleceğimize inanıyorum
İstanbul’da kıpırdanma başladı
2012-04-12/19:30:47
İstanbul Sivaslılar Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma başkanı Salim Çetinkaya ve yönetim kurulu,şehrin muhtelif yerlerine afişler astırarak Sivaslı’ları maça davet etti. Üzerinde “ Şimdi 1’lik zamanı” yazılan afişle İstanbul’daki Sivaslı’lar bu akşam oynanacak olan maça davet edildi. Öte yandan “ sivasspor.com” dernek başkanı ve yöneticilerine bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür etti.
Hürdoğan
__________________ "MAÇ SATAN NAMUSUNU SATAR"(MECNUN ODYAKMAZ)
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı eyupk'a Teşekkür Ediyor...
Tum Kalbimiz... Tum Yuregimiz...Tum Dualarimiz SiziNle Yigidolar...Bu Maci Alin Bana Guzel Bi Dogum Gunu hediyesi Verin...basarilar Dilerim.İstanbulda Olmak Vardi Ama..Artik Tv Basinda Desteklerimizi veririz...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Yesil_Gozlu_17'a Teşekkür Ediyor...
çekmeköy sivaslılar derneği pankartlarla hemşehrilerimizi davet ediyor dernek önünden otobüs kaldırıyor destek olan diğer ilçelerin dernek yöneticilerinede teşekkür ederiz
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...