Cevap: Olmuyor Rıza Hocam !
""Zaman zaman takip ettiğim,ancak son günlerde fazla bakamadığım “sivasspor.com” taraftar sitesinde bazı Yiğidoların beni eleştirdiğini söylediler. Konu “ Rıza Çalımbay’ın Beşiktaş’l adının anılmasıymış” Şimdi diyeceksiniz ki “ Bunun seninle ne alakası var?” Doğru ,ilk duyduğumda ben de öyle dedim. Benimle alakası şöyleymiş! Rıza Çalımbay’ın adı Beşiktaş’la anıldığı halde,benim bu konuyu eleştirmememmiş! Ya arkadaşlar, tabi ki her türlü eleştiriye saygı duyarım. Ama bazen de,öyle eleştiriler yapılıyor ki (tıpkı bu konuda yapıldığı gibi) sırf eleştiri yapılmak için eleştiri yapılıyor. İşte bu olmuyor. Bu eleştiriyi yapan arkadaşlara şunu sormak lazım. “ Beşiktaş’la adı geçen Rıza hoca defalarca böyle bir şeyin olmadığını söyledi. Bu yetmedi Sivasspor yönetimi açıklama yaptı.Bunlarda yetmedi,Sivasspor’la Rıza hoca resmi mukavele imzaladı. Arkasındanda Sayın Başkan Mecnun Otyakmaz’da açıklama yaparak Rıza Çalımbay’ın gelecek sezonda Sivasspor’un başında olduğunu,ayrıca “ Anlaşmasında “Beşiktaş’a gider “diye bir şeyin olmadığını söyledi. Bir hatırlatma daha yapayım. Bundan birkaç ay önce Rıza hocanın adı yine Beşiktaş’la anıldığı zaman bu konuyla ilgili köşe yazısı yazıp, Rıza Hocanın Sivasspor’a vefa borcu ve Sivaslı olduğunu belirtip gitmesi gerektiğini dile getirmiştim. Arkasından yardımcılarından Bülent Albayrak hoca arayıp “ Aşkolsun Abdullah,sendemi bu tür asparagas haberlere inandın! Sivasspor’dan gitmesi kesinlikle söz konusu değil”demişti. Rıza hocayla ilgili haberler o günden sonrada devam etti. Bunların doğru olmadığını bildiğim için eleştiri yapmadım,daha doğrusu ciddiye almıyorum. En yetkili ağızlar “ Böyle bir şey yok” dedikten sonra benim varmış gibi kabul edip,hocayı yada yönetimi eleştirmem doğru olur mu?""
Abdullah YİĞİT'i Erman ve Rıza Hoca konusunda yazı yazmadığı için eleştirmiştim.O da böyle bir cevap yazmış benle aynı doğrultuda eleştiride bulunanlara.Kendisi daha neyi eleştirdiğimizi bile anlayamamış bile.Kendisinden hayır gelmeyecek anlaşılan..
Rıza Hoca ve Erman bu takımdan gönderilmeli.Geçen seneki FB maçıyla çoğu insanı Sivasspor'dan soğuttunuz,azıcık sevgi bıraktınız gönüllerde..Bırakın o yaraları sarmayı üstüne tuz biber bile ekiyor yönetimimiz.Açık söylüyorum Sivasspor her geçen gün itibarını sıfırlayan,büyümeye değil küçülmeye doğru ilerleyen birkulüptür artık!
|