Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: 4. BÜYÜK YEMİNİ
Alt 27.11.2006, 14:05   #171
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 992 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: 4. BÜYÜK YEMİNİ

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
alt iki satır bir genç kardeşimden mesaj olarak alındı, iznini almadan bana yolladığı özel mesajı adını gizleyerek yazıyorum malesef.
--------------------------------------------------------------------------------

ABI YAZIN OKUDUMDA 4.BUYUK MESELESINDE OTUR BI DUSUN DEKİ BIZ NASI 4.BUYUĞUZ NE YAPTIK DE OTUR BUNU DUSUN!!!! SIVASI HEPIMIZ SEVIYORZ AMA GENCLIĞI BU HAYALA SURUKLEMEYELIM HAYAL KIRIKLIĞNA URUCAK OLAN 10LAR..BENM 1.TAKIMIM GALATASARAY 2.SIVAS..

yukarıdaki mesaj burada yazan bir yiğidomsu aslandan hemde ultra cinsinden olanından, daha alınacak ne kadar çok yol olduğunu gösteriyor, ama biz biliyoruzki insanlar güce tapar, bu güç sivassporda ve taraftarında var, sen samiyeninde oturup bağırmaya devam et kardeşim ne işin var burada çifte kimlikle ne kendini üz ne bizi yor, en büyük biziz diye kasım kasım şişinip dolanın, yolunuz açık olsun, 2 hafta maç kaybedin bakalım ne olacak haliniz, trabzondan kötü olacaksınız.
şehrimle övünüyorum, takımımlada övünüyorum, en düşük bütçeli , teknik direktörünü bile kendi teknik yönetim kadrosundan kuran takımız, anadolunun unutulan , aç bırakılan yoksul bırakılan eğitimsiz bırakılan , nüfusunun 9 katını dışarı göçe vermiş bir şehrin insanları olarak şehrimize kimliğimize onurumuza sahip çıkmaya çalışıyoruz EVET AVUNUYORUZ DÖRDÜNCÜ BÜYÜK OLACAĞIZ DİYE, AMA AYNI ANDA ÖVÜNÜYORUZ BUNDAN RAHATSIZ OLAN VARSA BUYURSUN GİTSİN BANA ANCAK BİR TIK UZAKTASIN TIK TIK İŞTE YOKSUN SİVASLIMISIN YOKSA NERELİSİN , BEN KİMLİKSİZ DEĞİLİM İSTANBULDA YAŞIYOR EKMEĞİMİ BURADAN KAZANIYORUM AMA BEN HERKESE KARŞI SİVASLIYIM DİYORUM TAKIMIMIDA TUTUYORUM. DARISI ARADA KALANLARA

Abircan abi ağzına, yüreğine ve zihnine sağlık. Gerçekten senin bu duruşunu ve zihniyetini takdir ediyorum.

Benim de uzun süre çevreme anlatmaya çalıştığım ve Sivasspor hususunda sahip olduğum anlayış senin cümlelerinle anlatmaya çalıştığın düşüncenin ta kendisidir.

Biz en azından 4. büyük olduğumuza inanıyoruz; kendimizi kandırmak için değil er veya geç en az 4. büyük olacağımıza inancımız sonsuz olduğu içindir.

Komplekslerinden kurtulamamış arkadaşlar içinse sadece üzülüyoruz fakat sadece üzülüyoruz, onlarında birgün bizim safımıza geçeceği inancıyla yerimizdeyiz, dimdik ayaktayız, ve herkes duysun en azından 4. büyüğüz...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.11.2006, 08:14   #172
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 951 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
mermerbey58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BOUN GİT MÜZEMİZE BAK SADECE CUMHURİYET KUPAMIZ VAR KAZANDIĞIMIZ.KUSURA BAKMA BÜYÜK TAKIM DİYE BAŞARIYI TAM YAKALAYAN TAKIMA DENİR.TÜRKİYE KUPAMIZ VE ŞAMPİYONLUĞUMUZ VARMI GARDAŞ.YAHU BUNLARI BOŞ VER.HİÇ BİR ŞEY YAPAMAYIP AVRUPADA OYNAYAN TAKIMLARDA VAR.VE BİZ BUNLARIN GÖLGESİ ALTINDAYIZ.SENDE İNŞALLAH BU DÜŞÜNCEDEKİ İNSANLARI ANLARSIN İNŞALLAH.4 BÜYÜK VAR ZATEN TÜRKİYEMİZDE.5.BÜYÜK BİZ OLALIM SONRA KONUŞ BENCE.AMA NE ZAMAN OLURUZ BİLEMİYORUM.

SEVGİLİ MERMERBEY KARDEŞİM MADEMKİ MÜZEMİZE GİTTİN CUMHURİYET KUPASINI GÖRDÜN, 2. LİG TÜRKİYE LİG ŞAMPİYONLUK KUPASINI NİYE GÖRMEDİN, O GÜZELİM ALINTERİYLE ALINMIŞ KUPAYI ŞERBET MAŞRAFASIMI ZANNEDİYOSUN
Alt 28.11.2006, 09:27   #173
dieforyou7
Acemi Yiğido

dieforyou7 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 690 dieforyou7 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

abırcan abı bıze 4.buyuk dıosun ama 4.buyukluk ıcın ne yaptık????uefa ya mı katıldık yada 2 3 avrupa takımını mı yendık??turkıye kupasını mı aldık???super lıg de sampiyon mu olduk???ne yaptık bız 4.buyuk olmak için??? bu hıkayeyı kapatın lutfen..
dieforyou7 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.11.2006, 09:38   #174
dieforyou7
Acemi Yiğido

Alıntı:
alt iki satır bir genç kardeşimden mesaj olarak alındı, iznini almadan bana yolladığı özel mesajı adını gizleyerek yazıyorum malesef.
--------------------------------------------------------------------------------

ABI YAZIN OKUDUMDA 4.BUYUK MESELESINDE OTUR BI DUSUN DEKİ BIZ NASI 4.BUYUĞUZ NE YAPTIK DE OTUR BUNU DUSUN!!!! SIVASI HEPIMIZ SEVIYORZ AMA GENCLIĞI BU HAYALA SURUKLEMEYELIM HAYAL KIRIKLIĞNA URUCAK OLAN 10LAR..BENM 1.TAKIMIM GALATASARAY 2.SIVAS..

yukarıdaki mesaj burada yazan bir yiğidomsu aslandan hemde ultra cinsinden olanından, daha alınacak ne kadar çok yol olduğunu gösteriyor, ama biz biliyoruzki insanlar güce tapar, bu güç sivassporda ve taraftarında var, sen samiyeninde oturup bağırmaya devam et kardeşim ne işin var burada çifte kimlikle ne kendini üz ne bizi yor, en büyük biziz diye kasım kasım şişinip dolanın, yolunuz açık olsun, 2 hafta maç kaybedin bakalım ne olacak haliniz, trabzondan kötü olacaksınız.
şehrimle övünüyorum, takımımlada övünüyorum, en düşük bütçeli , teknik direktörünü bile kendi teknik yönetim kadrosundan kuran takımız, anadolunun unutulan , aç bırakılan yoksul bırakılan eğitimsiz bırakılan , nüfusunun 9 katını dışarı göçe vermiş bir şehrin insanları olarak şehrimize kimliğimize onurumuza sahip çıkmaya çalışıyoruz EVET AVUNUYORUZ DÖRDÜNCÜ BÜYÜK OLACAĞIZ DİYE, AMA AYNI ANDA ÖVÜNÜYORUZ BUNDAN RAHATSIZ OLAN VARSA BUYURSUN GİTSİN BANA ANCAK BİR TIK UZAKTASIN TIK TIK İŞTE YOKSUN SİVASLIMISIN YOKSA NERELİSİN , BEN KİMLİKSİZ DEĞİLİM İSTANBULDA YAŞIYOR EKMEĞİMİ BURADAN KAZANIYORUM AMA BEN HERKESE KARŞI SİVASLIYIM DİYORUM TAKIMIMIDA TUTUYORUM. DARISI ARADA KALANLARA
abırcan abıcım bak bır arkadısımız bır yazı yazmıstı cok hosuma gittı..yazıda soyle birsey yazıyorduu ''bırgun 2takımlı sıvaslı kalmıyacak''.. o gun bu gun degil abırcan abım sen git hangı sıvaslıya sorarsan sor alacağın cevap ben sıvassporluyum olmuyacaktır..ben arada falan kalmadım..galatasaray yenınce sıvas yenılınce gobek atmıyorum!!!

galatasarayla sıvas yenınce ben sınıfa gidıp demıyorum galatasaray yendı
dıyorumkı ''ohbe bu hafta sıvasta galıp galatasaray da''cıfte sevınc yasıyorum..yazınız cok hosuma gitti..bana gıt dersenız giderım ama ben sıvasıda sıvas halkınıda 4eylul stadınıda bulent uygunada sıvaslı futbolcularıda baskanımızada herkesı sevıyorum!!!!

insallah sızı kırıcı bırsey soylememısimdır..
Alt 28.11.2006, 09:48   #175
karakule58
Yiğido

karakule58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 766 karakule58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ilerki yıllarda işşallah 4,buyuk oluruz..... sadece takımımıza sahip çıkalım...
Alt 28.11.2006, 10:08   #176
dieforyou7
Acemi Yiğido

YAZDĞIM MSJLARI SILMEYIN!!!!!!! BENM DE KENDMI SAVUNMA HAKIKM WAR ELBET...
Alt 28.11.2006, 10:11   #177
SivasLady
Gast

Alıntı:
dieforyou7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
YAZDĞIM MSJLARI SILMEYIN!!!!!!! BENM DE KENDMI SAVUNMA HAKIKM WAR ELBET...
yazilarin silinmedi iyi bakarsan sadece düzeltildi
cok kelime hatalarin var yazdigin anlasilmadi
yazarken biraz yavas ve dikkatli yaz

Alt 28.11.2006, 10:30   #178
dieforyou7
Acemi Yiğido

tamam ozur dılerım..ama bazıları sılınmıstı tezahurat bolumunde..nese onemlı dıl.
-->: --->: 4. BÜYÜK YEMİNİ
Alt 25.12.2006, 18:36   #179
Ultra sivasli
Yiğido

Ultra sivasli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

20 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 721 Ultra sivasli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: --->: 4. BÜYÜK YEMİNİ

Alıntı:
SABIR SABIR SABIR
BAŞKA BİR ŞEY DEMİYORUM
AYRICA GSLİ KEDİLEREDE BİR ÇİFT SÖZÜM VAR, HADİ ORADAN YÜRÜYÜN, BENİM KANGALIM BOZAĞINIZI SIKAR ATAR, ACELE ETMEYİN BUNUN DÖRT EYLÜLÜ VAR, AYRICA HER ŞARTTA HAKEME ÇEMKİREN GSLİ FUTBOLCU BOZUNTULARINI PSV MAÇINDA GÖRDÜK, KUYRUK KISIP GELDİNİZ, SİZİ SİSTEM HORTUMCULARI SİZİ TV DEN PAY, İDDİADAN PAY, SPOR TOTODAN PAY AL, 200MİLYON DOLAR BORCUN OLSUN, ALTINDAKİ STAD DEVLETİN MALI OLSUN, ALAVARE DALAVARE SEYRANTEPEYE KONACAĞINIZI SANIP AVUTAN BİR FRANSIZ UŞAĞI YÖNETİCİLERİNİZ VAR DAHA NE DİYEYİM, HAKEMLE BERABER OYNAMAYSAYDINIZ HEM GEÇEN YIL HEM BU YIL BİZİ YENEMEZDİNİZ ALİ SMİ YENDE, İDDİA EDİYORUM SİZİ SİVASTAN ELİ BOŞ YOLLARIZ,
GELELİM 4. BÜYÜK LÜKTEN ŞÜPHE DUYANLARA HALA 3 BÜYÜKLERE OLAN HAYRANLIKLARINI GİZLEYEMEMİŞ SAHTEKAR SİVASSPORLULARA, İKİLİ OYNAMAYIN ADAM GİBİ ADAM OLUN TAKIMIMIZA VE ŞEHRİNİZE SAHİP ÇIKIN, BİR GÜN 7 MİLYON SİVASLI SİVASSPORLU OLACAK BUNDAN ŞÜPHE DUYMUYORUM
COK DOGRU YAZMISSIN GARDAS SIVASSPORLU DOGDUK SIVASSPOLU ÖLECEGIZ ABUZER GARDASINDA AYNI SENIN GIBI TEK TAKIMLI SIVASSPOLU BASKA TAKIMIM YOK IYI VE KÖTÜ GÜNDE TAKIM SATMAK SONUNA KADAR SIVASSPORUN YANINDAYIK
Alt 25.12.2006, 18:56   #180
corners19
Acemi Yiğido

corners19 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 694 corners19 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

YiDOlaR GELdİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
corners19 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır