Akın son maçlardaki performansı petkoya gerek olmadığını gösterdi yabancı kontenjanı açmak için avustralya ligide başlamışken helalleşip ayrılmak lazımdır diye düşünüyorum sonuçta takım küme düşünce petko düşmeyecek futbola kaldığı yerden devam edicek bence etik olmayan bir durum yok burda işimize yaramıyorsa kontenjanı daha faydalı oyuncularda kullanmalıyız
Bu Kalas Bugün Niye Oynadı Anlamıyorum Akın Oynadığı Maçlarda Kalitesini Ortaya Gösterdi Ama Bizim Google Hocası Muhsin Yine Bu Kalası Oynatdı Bugün Rakip Takımın Kalecisini Görünce Kendi Kalecimizden Utandım Öyle Toplar Çıkartdıki Adam
gecen yılki petkovicle bu günkü petkovic arasındaki bukadar fark olmasını anlayamadım bu düşüsün sebebi nedir takımın tamamına yakınını kötü olunca bari güvene bilecegimiz bir kalecemiz olsaydı oda olmayınca işte halimiz ortada şimdi ligde kalabilmemiz için taraftar olarak çırpınışımıza bir çare bulunacak inşallah her karanlıgın sonu aydınlık oldugu gibi bizimde bu kötü gidişatın sonunun iyi olmasını temenni ediyorum