Alıntı:
karamik Nickli Üyeden Alıntı
Hatırlarmısınız Kayserispor prosinecki ile çok iyi bir sezon geçirince bir sonraki yıl işler Kötüye gitmesine ramen kovmadılar akılları geçen sezonda kaldı ve sonunda prosinecki gitti ama artık çok geçti takım küme düştü bugün ki Sivasspor'un durumunu özetleyen tablo bu geçmişten ders alınmadı şuan Carlos'un gitmesi gereken en kritik virajdı ama yapılmadı önümüzde galip gelebileceğimiz tek bir maç bile yok 2. Sezona artık atı alan Üsküdar'ı geçmiş olacak göz göre göre düşeceğiz.
|
Kurduğun mantık güzel fakat ben bir de yönetime bakarım ne transferler yapmış gidenlerin yerine düzgün adamlar almış mı ? Aldığı futbolcular süper lig kalitesine uygun mu ona bir bakarım ben önce. Bedava takım kurmakla olmuyor bu işler.
Ayrıca her şeye bu kadar olumsuz bakmamak gerekir. Bugün 10 kişiyle dahi adamlardan üstün oynadık. Elimizde etkili bazı futbolcular var. Olumlu iş yapmaya çalışıyorlar. Bunlar teknik kapasitesi yüksek futbolcular. (Bu seneki transferler gibi değil yani). Takımımız her şeye rağmen hak ettiği yerde değil. Her maç bizim aleyhimize gelişen hakem hatalarını da göz ardı etmemek gerekir.
Bu yeni hoca konunun açılmasını tasvip etmiyorum ben. Daha hocamızın gitme durumu olmadığı halde bu konuyu açmak takımın sırtına vurulmuş bir hançerden başka bir şey değildir bana göre.
Takım içinde carlos istenmiyor bilerek oynamıyorlar diyenler var. Eğer çeteleşme gibi bir durum var ise ve bu çete carlos aleyhine çalışıyorsa yönetim buna müdahale etmeli ve hocasının arkasında durmalıdır. Sivasspor hiçbir futbolcunun kişisel menfaatlerine kurbanı edilemez. (Takım içi çete deyince niyeyse toraman gelir hep aklıma)