oooooooooooooooooooooooooo orda burda şurdalar şurda burda ordalar konyaspor nerdeyse nalçaclar ordalar ....
abiler saolsun celalettin bnaşkanımız otobüste sınırı kaldırdı istediğimiz kadar elamanla geleceğiz ( zaten çekirdekçleride sivasa kadar götürmeyiz) şimdilik 600-750 arası taraftarımız geliyor( bakın tarfatar diyorum seyirci değil) maçın favorisi sivas olabilir ama sonucu skorbord tayin eder bizim takımımızıda küçümsemeyin evelaalah sağlam kadromuz var yalnız bazı arkadaşalr boynu ekik filan yollucaz demişte biz pazar günü orda faark bile yesek sahadan alnımız ak ve dik başlı bi şekilde çıkcaz çünkü neticede bi oyun bu yeneceksinde yenilceksinde .... doğru takımımızın deplasmanda galibiyeti yok ama bakın bakalım o maçlara bazılarında hakem hataları var ama kötü oynadıkalrı maçlardada seyicisi ve oyuncuları gönülleri fetheden bi takımız biz skora gelince ya bol gollü olacak yada 2 tarafta suskunluğu bozamayacak ama tribünde gelen 750 kişi sivası inim inim inletecek şüphenz olmasın ha bide bişey sorcam ya 4 eylül stadı kaç kişilik benim bildiğim 5000 kişi alıyor ama sonradan büyüdüyse bilemem biri yazabilirmi sivas stadı nasıl veya resim varsa yayınlasa iyi olur tribünde nerde olacağız onuda bilelim..............