Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı
Söz verilmesinin üzerinden,2 genel seçim geçti 3.yolda ,2 yerel seçim,1 cumhurbaşkanlığı seçimi,1 referandum geçti ,herdefasında bu stad sivaslıya havuç olarak gösterildi,şimdi doğruyu konuşunca vay efendim şöyle böyle diyenler var,bu stadın biran evvel bitmesini ,sırf sivasda yatırımların önünün açılması için çok istiyorum,1 stad sözüyle 7 seçim geçirilmez ,konyası ,mersini neçe sonra başladı ,adamlar stadlarında oynuyor,tüm herşeyi ,kapasitede yediğimiz kazıkları,aşağılanmamızı, horlanmamızı,stadın üstü ile altı arasındaki çirkinlikleri,şu gün olmuş bağlantı yollarınına başlanmamasını filan ,herşeyi geçtim,sırf yeni bir herhangi seçime,sivasa yeni bir yapı ,yenibir yatırım sözü verilsin diye bitmesini 4 gözle bekliyorum.
|
Allah askina su kapasiteyi yazip durmayin.
14-15 binlik stadin yarisini dolduramiyoruz daha yeni stadin kapasitesinden konusuyoruz.
25 binlik stad cok bile sivasa.
Sivas Galatasaray macina bizzat gittim. yanimda 2 kisi daha götürdüm. mazara icler acisi. stadin dörtte biri anca doluydu. sezon acilisinda gecen sezonun sampiyonuna karsi evimizde oynuyoruz 5 bin seyirci yok stadta. 35 inlik stad yapilsa ne olacak. dolacakmi?
ben her izine geldigimde evimizdeki maclari kacirmiyorum. yanimda 2-3 isi daha götürüyorum. burda yazmasi kolay. ama maca 5-10 lira verip gelen yok.
almanyada amatör takimlarin maclarina bundan cok taraftar geliyor.