Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz)

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

-->: --->: TRABZON taraftardan
Alt 06.10.2007, 16:46   #181
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1058 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: --->: TRABZON taraftardan

Alıntı:
çılgın_lar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
şüphen olmasın...kardeş bak ben doğma düyüme trabzonlu ve trabzonsporluyum.emin ol sizi kimsenin düşman ilan ettiği yok.bi kaçtane serseri çıkabilir...onları zaten saymayın...ya ne düşmanı be bilmem hatırlarmısınız bizim olaylı bi samsun maçımız vardı...ordada hakem bize penaltı verince samsun taraftarı sahaya girdi maç tatil edildi samsun 3-0 yenik sayıldı.yarın gazetede aynen şöyle yazuyodu yunan değil bulgar değil en büyük düşman trabzon diye...yazıyı okuduğumda şoke oldum...ama biz aynı karşılığı vermedik.samsun herdefasında hangi takımla oynarsa oynasın bize küfür ettiler...samsunda oturduğum için olayları birebir yaşadım...kısaca olaylar sivasta olsaydı ve biizim lehimize sonuçlansaydı maç,sizdende tepkiler olacaktı...
onun için takmayın göreceksiniz herşey eskisinden daha iyi olacak..çünkü anadolunun iki takımada ihtiyacı var..sadece kışkırtmalalara kanmayalım yeter...

sevgili kardeşim sağduyulu yaklaşımın için çok teşekkür ederim her trabzonlu bir olmadığı gibi her sivaslıda bir değil herkes bir şeyler yazıp ciziyor ama burda saygıyı sevgiyi asla elden bırakmamalıyız iki guzide şehrin iki takımı bu olayların böyle gelişmesini hiç kimse istemezdi ama ne yazıkki bir kac kendini bilmezin yüzünden bu talihsiz olayı yaşadık sizinde dediğiniz gibi her kırgınlık unutulur zamanla yerini sevgiye dönüştürür eğer kin gütmeyle bir yere varılsaydı bizimle kayseri arasında düşmanlık asla bitmezdi sivas kayseri kardeşliğine bugün gıptayla bakıyoruz ve öylede olması gerekli sporun sevgi ve kardeşlik ruhuyla ayakta durduğunu unutmamalıyız tekrar kaldığımız yerden dostluğumuzun sürmesi dileklerimle bütün trabzonsporlu kardeşlerimi sevgiyle kucaklarım
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: TRABZON taraftardan
Alt 14.10.2007, 17:11   #182
s_MeÇHuL_s58
Yeni Yiğido

s_MeÇHuL_s58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 s_MeÇHuL_s58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: TRABZON taraftardan

--------------------------------------------------------------------------------

Bütün sivasspor taraftararına selamlar...
arkadaslar sıvassporumuzun basarısını sizlerle sanal ortamda pylasmak isterim.
s_MeÇHuL_s58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.10.2007, 10:17   #183
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1215 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

ne olursa olsun türk futbolu için bu düşmanlıklar bitmeli herkez kendine düşen görevi yerine getirmeli...
ben inanıyorumki 2 yarın ilk macında trabzonu sivasta dostca karşılacağız tabiki albayrak ın tahrikleri olmazsa...

HAYDİ ANADOLU YOL KARDEŞLİK YOLU...
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.12.2007, 17:12   #184
KUZEYDEN
Yeni Yiğido

3 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 KUZEYDEN FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bjk maçında o yağmurda aranızda idim bir Trabzonlu ve Trabzonsporlu olarak ....gs maçında belki sizin tribünün dolu olacağından gs tribününde olacağım ama gönlüm sizle olacak ..Özellikle gen Trabzonsporlularda son zamanlarda camianın sıkıntılarından dolayı "TRABZONSPORLULUK DURUŞU "problemi yok değil kabul ediyorum ..ama Sivaslı vede yine özellikle de genç kardeşlerimizin de buna yol açacak mesajları var ..emin olun şampiyonluk görmüş yaşamış o kadronun o ekibin havasını almış her Trabzonsporlunun gönlü bu sene sizden yanadır ..sadece sizden değil bu ışığı ilk yakan Eskişehirspordan beri "merkez " karşı "çevre" nin sembolü kim ise ondan ...
KUZEYDEN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.12.2007, 17:13   #185
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1215 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
KUZEYDEN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bjk maçında o yağmurda aranızda idim bir Trabzonlu ve Trabzonsporlu olarak ....gs maçında belki sizin tribünün dolu olacağından gs tribününde olacağım ama gönlüm sizle olacak ..Özellikle gen Trabzonsporlularda son zamanlarda camianın sıkıntılarından dolayı "TRABZONSPORLULUK DURUŞU "problemi yok değil kabul ediyorum ..ama Sivaslı vede yine özellikle de genç kardeşlerimizin de buna yol açacak mesajları var ..emin olun şampiyonluk görmüş yaşamış o kadronun o ekibin havasını almış her Trabzonsporlunun gönlü bu sene sizden yanadır ..sadece sizden değil bu ışığı ilk yakan Eskişehirspordan beri "merkez " karşı "çevre" nin sembolü kim ise ondan ...
bu dediklerine inanmayı çok isterdim:....
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.12.2007, 23:19   #186
KUZEYDEN
Yeni Yiğido

3 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 KUZEYDEN FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Benim için Sivasspor 1960 ların sonunda 10 000 taraftarı ile istanbul a deplasman giden Eskişehirspor dur .Benim için bu seneki Sivasspor 1970 lerin sonunda Ahmet suat Özyazıcının "kupayı sadece Trabzon a değil Anadoluya götüreceğiz "diyen takımıdır.86 lardaki Samsunspordur 2000 deki Antepspor dur ...Benim yaşım ve üzeri tüm Trabzonsporlular için de öyledir ...Ha bir gün gelir sizinle çekişiriz O zaman Ben elbetteki kendi takımımımn yanındayım ki 3 Anadolu takımınının kafaya oynadığı bir çekişmenin de keyfi başka olurdu hani ...
KUZEYDEN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: TRABZON taraftardan
Alt 11.12.2007, 08:56   #187
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1506 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart -->: TRABZON taraftardan

TŞK EDERİZ SAOLUN.............

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: TRABZON taraftardan
Alt 11.12.2007, 09:36   #188
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 998 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart -->: TRABZON taraftardan

Alıntı:
fLaSh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bizde Bir Anadolu Takimi Olarak Tum Trabzonsporlu kardeslerimize basarilar diliyoruz.

Kupa Maclarindanda hic haberim yok BIr arkadas ciksin da yazsin.Internetden de bulamadim.
SEVGİLİ KARDEŞİM ARADAN BİRKAÇ YIL GEÇMİŞ SABAH GÖZÜNÜ AÇIYON SİVASSPOR AKŞAM YATANA KADAR B,İRDE BENDEN SANA TAVSİYE ÜÇÜ BİR ARADA NESCAFE CIKMIŞ (FENER-CİMBOM-BEŞİKTAŞ) KEYİFLE İÇ İÇMEYEDE DEVAM ET
Alt 11.12.2007, 09:47   #189
TUNA_TNK
Acemi Yiğido

TUNA_TNK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

62 Mesajına 93 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 651 TUNA_TNK Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

YA BİZ 15-20 KİŞİYLE TRABZONA GİTTİĞİMİZDE BİZLERE
YEDİSİNDEN YETMİŞİNE KÜFÜRLER EDEN,
MİSAFİR TAKIM TRİBÜNÜNÜN ÖNÜNE GEÇİP ÇIKARINLAN O ATKIYI DİYE(SİVASSPORUMUN ATKISI) EN KUTSAL SAYDIĞIMIZ ŞEYLERİ AŞAĞILAYAN,
KAFAMIZA PET ŞİŞELER ATAN,
PANKARTIMIZI İNDİRMEMİZ İÇİN BİZLERLE KAVGA EDEN,
SAHAYA GİRİP BENİM FUTBOLCUMA VURAN, HAKKIMIZ OLAN BİR MAÇI BİZLERİN HAKKI DEĞİLMİŞ GİBİ GÖSTERİP YÖNETİCİSİNDEN TARAFTARINA BASINDA SİVASSPORU HAKSIZ PUAN ALMAKLA SUÇLAYAN KİMDİ ŞİMDİ NE OLDU NEREDEN GELİYOR BU DOSTLUK ANLAYAMADIM O ANLARI BEN YAŞADIM BEN BİLİRİM BEN TRABZONLA DÜŞMAN OLALIM DEMİYORUM TRABZONDA İYİ TARAFTAR YOK MU ELBETTE VARDIR AMA BEN HİÇ GÖRMEDİM...
ONLAR BANA VE ARKADAŞLARIMA ORADA BUNLARI YAŞATTI BİZDE BURADA ONLARIN TARAFTARINI AYNISINI YAŞATACAĞIZ...
TRABZONSPOR HARİÇ BÜTÜN ANADOLU TAKIMLARINI YÜREKTEN DESTEKLİYORUM..
Alt 11.12.2007, 09:57   #190
zaralım 58
Usta Yiğido

zaralım 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

151 Mesajına 195 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 856 zaralım 58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

DÜŞÜNCELERİNDEN DOLAYI SAOL SİZEDE BAŞARILAR
zaralım 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır