Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Muhsin Ertuğral istifa etti
Alt 22.03.2010, 12:23   #181
fatihtuztas
Tecrübeli Yiğido

fatihtuztas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

135 Mesajına 182 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 fatihtuztas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Muhsin Ertuğral istifa etti

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bülent gittikden beri top oynamıyorlar. demekki dışardan birileri etki ediyor oynamayın diye. dikkat edin bülentin menejerliğini kabul etmeyenler gönderildi. kim gönderdi tabiki bülent. kalanlarda bülentin topcuları saten.insan bukadarmı ekmek yediği yere ihanet eder.Fotomaç gazetesinde yazı yazıyormuş. be sivasta yaşasam fotomaç gazetesini sivaslılae okumasın diye kamuoyu olutururum. sivasa fotomaç gazetesi sokmam. sivasta yaşayanlarda bülent uygundan dolayı fotomaç okumuyoruz diye bi kampanya yapmalılar.
ayıp be valla çok ayıp, böyle şeyleri nasıl yazabiliyorsunuz, bize en son ihanet edecek kişi mecnun başkan ve bülent hocadır,tamam bülent hoca hata yaptı ama şu anda vicdan azabı çekiyordur zaten, unutmayın onunla hiç hayal bile edemeyeceğimiz heyecanlar yaşadık, siz de ona ihanet etmeyin, ben fotomaçta yazdığını yeni öğrendim, bundan sonra onun yazılarını okumak için hep o gazeteyi alacam...
fatihtuztas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.03.2010, 12:30   #182
Kederli Yiğido
Acemi Yiğido

27 Mesajına 31 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 591 Kederli Yiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Muhsin hocanın büyük bir yetenek olduğunu bu sayfalardan esip köpürüp iddia eden arkadaşları görmek isterim şimdi. Bülent Uygun yalakası bile yapmıştınız beni. Bu hocayla olmaz dedim dalga geçtiniz benimle. Şimdi ne oldu bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmanızın cezasını Sivasspor çekiyor. Bilen konuşsun bilmeyen sussun bu saatten sonra.
Kederli Yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.03.2010, 12:48   #183
aydınn
Yeni Yiğido

12 Mesajına 17 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 aydınn FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bence bütün suç basın sözcüsünde , bülent hocayı gönderende futbolcuların moral ve motivasyonunu bozanda muhsşn hocanın başarılı olmasını engelleyende o , 1 ay önce muhsin hocaya da salladı basın sözcüsü getirdiği adamlar futbolu bilmiyor dedi . Peki siz biliyormusunuz sayın basın sözcüsü .
aydınn isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.03.2010, 13:15   #184
murat_n
Tecrübeli Yiğido

murat_n - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

119 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 murat_n ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Geç kalmış bir istifa idi. Özellikle evimizde oynadığımız son 2 maç ta eni teknik direktör olmasını arzu ederdim. Belki bir yada 2 sinden puan alırdık.
murat_n isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.03.2010, 13:22   #185
sivaslibaris58
Acemi Yiğido

sivaslibaris58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 592 sivaslibaris58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hadi ya biran önce yeni tk.admi bulsunlar vakid cok daraldi,acilen bize tak tak arka arkaya puan kazandiracak tk.adamlar lagzim.A2nin hocasi bile olur.
sivaslibaris58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.03.2010, 13:38   #186
t.kilicer
Yiğido

t.kilicer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

27 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 t.kilicer ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

hoca kendine iyilik yaptın ...........
t.kilicer isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.03.2010, 13:47   #187
selo===
Yeni Yiğido

6 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 561 selo=== FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivasspora bundan sonra basarilar dilerim insallah hayirlisi olur
selo=== isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.03.2010, 13:53   #188
AYDIN1985
Usta Yiğido

AYDIN1985 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

158 Mesajına 252 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 829 AYDIN1985 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Muhsin Hoca icin üzüldüm gercekten, adam ta afrikadan ordaki düzenini birakti geldi. Insallah iki taraf icinde hayirli olur Insallah.
AYDIN1985 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.03.2010, 13:57   #189
selo===
Yeni Yiğido

6 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 561 selo=== FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

allah yolunu acik etsin hoca sebnin kendi adina sevindim
selo=== isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.03.2010, 14:08   #190
taraf
Yiğido

taraf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

114 Mesajına 334 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 607 taraf COK SEVILEN BIR KISItaraf COK SEVILEN BIR KISItaraf COK SEVILEN BIR KISItaraf COK SEVILEN BIR KISI

Ertuğral ağlayarak gitti Paylaş
Haberi Paylaş
Benim Sayfam DeliciousFacebookGoogleMySpace TwitterE-postaFriend Feed Eraydın AYTEKİN / SİVAS, DHA22 Mart 2010Süper Lig'de üst üste alınan kötü sonuçlar sonrasında Sivasspor ile Teknik Direktör Muhsin Ertuğral'ın yolları ayrıldı.

Basın toplantısı sırasında gözyaşlarına hakim olamayan Ertuğral, "Gönül başarılı olmayı isterdi, ama olmadı."dedi. Federasyonun Diyarbakır ile ilgili kararına değinen Basın Sözcüsü Fikret Ünsal ise, "Bu lig çok zor biter" dedi.

Kırmızı-Beyazlıların Gençlerbirliği'ne kendi evinde 2-0 yenildiği karşılaşma sonrasında yönetim kurulu ile görüşen Teknik Direktör Muhsin Ertuğral istifasını sundu. Yönetim kurulu toplantısında yapılan değerlendirme sonucunda istifa kararı kabul edildi. Konuyla ilgili kulüpte düzenlenen basın toplantısında Muhsin Ertuğral kente veda etti. Kulüpteki basın toplantısına İkinci Başkan Erdal Sarılar, Asbaşkan Mehmet Ali Topal, Basın Sözcüsü Fikret Ünsal ile yöneticiler Faruk Taşseten, Uğur Akkuş, Ekrem Munar, İsmet İzmirli, Ömer Sepet ve Harun Türkoğlu katıldı.

Basın toplantısı sırasında konuşurken gözyaşlarını tutamayan ve duygusal anlar yaşayan Muhsin Ertuğral, "Gönül isterdiki başarılı olalım. Bunu canı gönülden isterdim. Takımın Sivas için önemini biliyordum. Çok iyi bir yönetim olduğunu biliyorum. Çeşitli ülkelerden görev yaptıktan sonra buraya gelirken çok iyi bir yönetim ile karşılaştım. Her zaman bana destek oldular. Alınan sonuçlar nedeniyle yönetime ve takmıma baskı var. Yeni bir hocanın gelmesi takımı ateşleyecektir. Bu yüzden böyle bir karar aldık. Sivasspor'un yeri burası değil. Maalesef futbolda başka şeyler olabiliyor. Gençlerbirliği maçında bir penaltının verilmemesi bir hocanın istifasına neden olabiliyor. Başka yerde başarılı olan insanlar burada başarılı olamayabiliyor. Bu kararı yönetimli birlikte aldık. Burada önemli dostluklar kazandım." dedi.

Ertuğral'a hizmetleri için teşekkür eden Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, "Vedalaşmalar her zaman hüzünlü olur. Ama dostça ayrılmak güzel bir olay. Bu da bizim hocamızı, onun da bizi sevdiğini gösterir. Keşke bugünü hiç yaşamasaydık. Keşke daha uzun yıllar bize hizmet edebilseydi. Bunu arzu ediyorduk. Şu an itibariyle hocamızın kendi isetği ile yollarımız ayrıldı. Bunu bir müddet ara verme olarak değerlendiriyoruz. Hocamız, yıllarda Afrika'da, önemli başarılara yıllarca imza atmış. Neticede bir çok nimeti teperek memleketine hizmet etmek adına Türkiye'ye geldi. Ama bizim öyle bir ortamımızda geldi ki, çok zor bir dönemdi. 18 haftadır bizimle olan hocamız 4 puanla aldığı takımı 24 puanla bıraktı. Gerekçelerini de bize açıkladı. Gönül rahatlığıyla söylüyorum ki futbol adına en kıymetli insanlardan biriydi. Bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum. İnşallah gelecekte yine birlikte oluruz." dedi.

TFF'nin Diyarbakır ile ilgili kararının da Ertuğral'ın istifasında etkili olduğunu söyleyen Ünsal, "Hocamız yurt dışında böyle bir olayla karşılaşmamış. Türkiye'de hak ve hukukun olmadığını da bize iletti. Futbol kamuoyunun vicdanı çok rahattır diye düşünmüyorum. Antalya maçı sonrasında Diyarbakır'ın hocası Güven Kurtar da maç içerisinde kollandıklarını ifade etti. Hocamıza hak vermekten başka çaremiz kalmadı. Bize çok şey verdi. Hocamızdan çok şey öğrendik. Yönetim kurulumuz hiçbir zaman toplu halde giden bir hocanın böyle arkasında olmamıştı. Gerçekten adam gibi bir adamı kaybettiğimiz için üzülüyoruz." dedi.

Yeni hoca arayışlarının sürdüğünü ve 3 isimle görüştüklerini ifade eden Ünsal, İstanbul Belediye-Diyarbakır maçıyla ilgili verilen karar için cuma gününe kadar bekleyeceklerini söyledi. Gerekirse FİFA'ya gideceklerini, bunun için de federasyonun aldığı kararın siyasi olduğunun belgelenmesi gerektiğini belirterek, "Böyle bir başvuru yaptığımızda Federasyon ceza alır. Dolayısıyla milli takım maçlarını oynayamaz, Avrupa'ya gidecek takımlarımız da maç yapamaz. İki arada bir derede kaldık. Bu işi bilen insanlara danışacağız. henüz netleşen bir şey yok." diye konuştu.

BU LİG ÇOK ZOR BİTER

Ünsal, Sivasspor'un kümede kalacağını da dile getirerek, "Biz hakkımızı sonuna kadar her türlü savunacağız. Bu lig böyle bitmez. Bu lig çok zor biter. 8 haftayı çok dikkatle takip edin. Şimdi 20 takımlı olması yönünde söylemler var. İsterse 20 takım olsun. Hiç önemli değil. Adaletli davranılsın. Herkes siyasi baskı yaparsa gelecekte ligdeki takım sayısı 40-50'lere çıkar. Böyle şey olmaz. Biz düşeceksek bile hakkımızla düşelim. Siyaset karışırsa işin içinden kimse çıkamaz. Türk futbolu şu andan itibaren müthiş bir kaosa girdi. Yorumcular, çözmek isterken tamamen berbat ettiler yorumları yapıyor. Federasyon bu yorumlarda da artık yerlerde sürünmeye başladı." diye konuştu.

İLK ADAY KARAMAN

Sivasspor'da Muhsin Ertuğral'dan boşalan teknik direktörlük için yönetim Hikmet Karaman, Mesut Bakkal ve Nurullah Sağlam ile temas halinde olduğu öğrenilirken, Karaman'ın anlaşmaya daha yakın olduğu öğrenildi. Sivasspor'da Genel Menajer Mustafa Turgun da görevinden ayrıldı.
taraf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bıraktı, ertuğral, etti, istifa, muhsin