Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: M.Yıldız ve Keita kadro dışı
Alt 14.10.2010, 19:48   #181
sindy58
Acemi Yiğido

23 Mesajına 36 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 587 sindy58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: M.Yıldız ve Keita kadro dışı

öncelikle cok üzgünüm mesut hoca bu karar için doğru bir zaman değildi.ewet .peki profosyonel bi futbolcu için bu davranış doğrumudur ASLA ben kınıyorum her ne yaşanmışsada büyüklüğü mecnun başkandan beklerdim acıkcası şu zaman ceza verilecek zaman değildi kendi aranızda halledebilirdiniz umudum yoktu kayseri macında şimdiyse olmayan umudum da tükendi hem ayrıcada ceyhun un kaptanlığını da şahsen istemiyorum hala futbolun bi takım oyunu olduğunu benimseyemeyen birisinin takıma kaptal oluşunu benimsicene inanmıyorum cok bencilce oynuyor kaptanlığıda böyle olursa way geldi sivassporun haline dahada ne diyim yazık SİVAS A YAZIKKKKKKKKKKKKKKKKKK BİZ TARAFTAR OLARAK HAK ETMİYORUZZZZZZ
sindy58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.10.2010, 19:53   #182
tahir585858
Yeni Yiğido

5 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tahir585858 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

hayrettin den nasıl alındıysa mehmetten de öyle alın dı beşiktaş örnegi var ibrahimler
tahir585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.10.2010, 19:54   #183
birdokuzaltiyed
Yiğido

98 Mesajına 170 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 700 birdokuzaltiyed Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Vardır her işde bir hayır. İnş. takımımıza faydalı olur, herkes de haddini bilir....Kimse Sivasspor'dan büyük değildir... Oynayana kapımız sonuna kadar açıktır. Gönlü olmayana ise diyeceğimiz "Kapı orada buyur çık" tır.
Tüm Yiğidolar'a Sevgi ve selamlarımla...
birdokuzaltiyed isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.10.2010, 19:55   #184
sevda58
Usta Yiğido

sevda58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

614 Mesajına 1.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 777 sevda58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

senaryolar yazilmaya baslamis.... tamam kadro disi kalmalari biraz agir kacmis ama sakin olalim sabirli olalim... yarin yine duzgun aciklamalar gelir insallah.. kadromuzda genis degil, yonetim akilsiz degil ya farkindadir... onumuzde kayseri macida var.. atik tum bir camia olarak kendilerine ceki duzen vermeleri lazim..
Alt 14.10.2010, 20:07   #185
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

böyle durumlarda olaylarin ic yüzünü anlamak lazim takimimiz adina üzücü bir durum insallah ikiside affedilir

mesut hoca anlasilan disiplinde promlemler yasiyor bu kavganin olmasina degil kavgaya sebep veren ortamin olusmasi büyük bir acziyet böyle kavga dögüs ortami sivassporda olmayan birseydi bu ortam olduysa mesut hocanin disiplin ve takim üzerindeki sayginliginda soru iseretleri vardir demektir.

insallah daha kötü seyler olmaz mehmet yildiz bu seneye kadar sahadaki takimin agasiydi bu sene ceyhunun gelmesiyle bu sarsildi takimda icinde iki aga vardi belkide kötü gidisin baslica sebeplerinden biride bu olmasin.

aslinda keske senaryolar üretmek yerine mehmet yildizin aciklamasini beklesekmi nedir cünkü mehmet özü sözü dogru cok delikanli bir insandir benim icin mehmet yildiz in aciklamasi yeterlidir.
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yigido yakup'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.10.2010, 20:28   #186
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1465 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Kararın gerekçesi ne olursa olsun, yada davranışın gelişimi nasıl olursa olsun tartışılacak bu konu üzerine o kadar ANA BAŞLIK varki bunların detayına girmek ne kadar mantıklı olur bilemiyorum. Evvela bizimle özdeşleşmiş bir futbolcunun durumu ne olursa olsun işin içini bilmeden sırf 3-4 hafta gol atamadı kötü oynadı diye bir kalemde adeta satarcasına eleştiri yapılmasını biz taraftarlara yakıştıramadım. Doğrudur MEHMET YILDIZ çok çok kötü maçlar çıkarmıştır, doğrudur gol atamamıştır, doğrudur kendine yakışmayan hareketler yapmıştır bunların hepsini bir çizgide geçemeyiz buda doğrudur. Ama değerli arkadaşlarım bu adam değilmiydi Sivasspor deyince akla gelen, bu adam değilmiydi milli takımda bizi temsil eden, bu adam değilmiydi geçen sene bizi ipten alanların başaktörü... Yapmayın etmeyin bir Mehmet Yıldız kolaymı yetişiyor. Ne olursa olsun bir kişinin vedasıda olsa cezasıda olsa karşılığı bu olmamalı... Biz sebep sonuç araştırması yapmasını bilmiyoruz, biz herşeyin hayırlısını dileyemiyoruz. Bizim sadece yaptığımız şey defol git, sen bize layık değilsin... Ama siz biliyormusunuzki Mehmet Yıldız sakat sakat oynuyor, yada aile sorunları var yada başka sebepler. Hiç bunları düşündünüzmü. Hakeza Keitada öyle. Türkiyede bir çok takımda 1 hafta 3 hafta yada 5 hafta hiçmi oyuncu süresiz kadro dışı kalmadı. Tek bizmiyiz. Bu ne öfkedir bu ne celallenmedir. İşin içi nedir teferruatı nedir hiç araştırdıkmı. Bence çoğumuz ben dahil araştırmadık. Sırf Mehmet Yıldız hakkında değil tüm oyuncular hakkında atıp tutuyoruz. Hangi oyuncu antremanda iyi maçta kötü oynuyoruz bilmiyoruz. Hangi oyuncu antreman istasyonlarında başarılı bilmiyoruz. Hangi oyuncunun maç ruhaniyeti nasıl bilmiyoruz. Kara kaşına kara gözüne bakıyoruz bazen yorum yazıyoruz. Elimizde 22-23 kişi var oyuncu kadrosu yapıyoruz. Hepimizde birini seviyoruz diğerini neden oynatmadın hocaaa diyoruz. Mağlup olunca veryansınlara başlıyoruz. Peki sorarım size ya yenseydik sevmediğiniz oyuncu yada istemediğiniz oyuncu hakkında neler düşünecektiniz. Merak buyurmayın ben bu soruyu kendi kendime çok sordum. Ama cevabını buluncada utandım.
Arkadaşlar velhasıl-ı kelam biz eleştirmeyide bilmiyoruz tavrımızıda sergileyemiyoruz, gardımızıda alamıyoruz, en önemlisi araştırmasınıda yapamıyoruz.
Bir hoca kararı var ve bu kararın yönetim tarafından da onanması... Eğer olumsuz bulunsa derlerki hoca sen bir kenarda dur biz bunların kulaklarını çekelim. Yada hoca sen haklısın bizde gördük bunlara ceza verelim. Demekki ortada bir olay vardır vede karar. Ama ne olursa olsun onlar yinede bizim topçularımız. A2 de bizim 4 Eylül Belediyede.. Bir zaman geçecek sağlık bir haber gelecek umuyorum ki affedilecekler. Ondan sonra çıkıp inşallah çatır çatır top oynayacak ve hepimizi inşallah rezil rüsva edecekler. Valla ben razıyım....
Saygılarımla...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.10.2010, 20:42   #187
Ensar
Yiğido

Ensar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 115 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 726 Ensar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Haftalardir Hocanin Takim Üzerinde Tam olarak Kontrolu alamayisi Takimi bu duruma getirdi bunada kilif araniyordu bulundun malesef. Ama sunuda söyleyim Takimda Kaptanliga gelen Ceyhun Eris Disiplinli diyenlerin sayisi sanki cokmu hayir tam disiplinsiz futbolcunun tam kendisi buda onun isine yaradi. Yazik Sahipsiz bir takimin basina daha cok seyler gelir dahasimi diyorsunuz Takimda kadromuz cok o,olmazsa digeri var altarnatif fazla aradigini bulabilirsin yani kadrosu cok genis gibi birde üstüne süresiz kadrodan atilmis iki oynayan en iyi adamlardan ikisi ,burdan yönetime sesleniyorum yaptiginiz isin diger takimlara yaradigini bilmez gibi bir tavir almissiniz onlar hic bir yerde bos kalmaz Kayip eden bizim Takim olur Sivas olur. Böyle yapacaginiza iki futbolcuyu uyarip baris saglamaniz Takimin Ve Futbolcularin karinaydi ama Rakiplerimizin ekmegine yag sürdünüz simdiden havluyu atdiniz yazik Siz FB,GS, BJK,TS Degilsiniz bir Lüks,sünüz yok böyle yapmakla Resmen Takima ve Taraftara yapilan bu resmen Hakkaret elinizde oynayan kac adaminiz var söylermisiniz onlarida kacirin resmen feda edin yapilacak tek sey iki futbolcuyu karsiniza alip biraz baski para cezasi ve sonuc BARIS ve AF OLMALIYDI bunlari akili insanlar yapar. Kavga ve takimdan atmayi satmayi gözden cikarmayi kimler yapar bilirmisiniz DIKTATÖRLER malesef bunlarda Parada yok nelerine güvenerek yaparlar bunlari anlamak zor siz Ligde yapacaginiz planlarinizi alinacak adamlarinizi yapmaniz Gerek diye düsünüyorum. "AKILLI VE TAKIMIN KARINA OLAN KARARI VEREN INSANLAR HER ZAMAN AKLI KERIM INSANLARDIR BU KARARIN GELECEGINE KALPDEN INANIYORUM "
Ensar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Neden Kadro Dışılar..
Alt 14.10.2010, 20:45   #188
ahmet_200655305
Acemi Yiğido

27 Mesajına 48 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ahmet_200655305 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Ausrufezeichen Neden Kadro Dışılar..

Mehmet Yıldız'ın kuzeni benim sınıf arkadaşım.. Bu konu sanırım herkes bugün olduğunu düşünüyor olay dün oldu.. ve olayı bana arkadaşım anlattıı.. (Mehmet Yıldız anlatmıs onada)

Sivasspor antrenmandayken keita antrenmanı bitirmeden tekr etmek istemiş. Mesut Bakkal da mehmet e git sunu cağır antrenmanı tamamlasın demiş..
Daha sonra Mehmet keita yı ikna edememiş ve laf kavgası başlamıs.. Daha sonra ikili birbirine küfür etmeye başlamıs daha sonra da kavga etmişler ve bu gerekçeyle kadro dışı kaldılar..
ahmet_200655305 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ahmet_200655305'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.10.2010, 20:48   #189
oNuR5Sekiz
Yeni Yiğido

oNuR5Sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 oNuR5Sekiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Her Şer'de Bir Hayır,Her Hayır'da Bir Şer Vardır...Bekleyip göreceğiz...ALLAH sonumuzu Hayır eder İNŞALLAH...
oNuR5Sekiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.10.2010, 20:59   #190
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

......ceyhun 30 dakk. oynar sonra kim kaptan olacak ... not...ceyhun ondan sonra hakem ve rakipleriyle boks macı yapar takım eksik kalır ikinci sedat olur kaysride derim...dikkattttttttttttttttt tttt.....
......arkdşlr .. bakkal bu işi sürdüremez derim.......
......ersun yanal gelsın........................ .............................. .............................. ........
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bakkal, diledi, duyuru, dışı, dışılar, ettiler, kadro, kaldı, kavga, kaydi, keita, kulübümüzden, mehmet, myıldız, neden, niye, sİvas1in, sİvasin, İdmanda, yildiz, yildizi, yıldız, Özür