Cevap: M.Yıldız ve Keita kadro dışı
Kararın gerekçesi ne olursa olsun, yada davranışın gelişimi nasıl olursa olsun tartışılacak bu konu üzerine o kadar ANA BAŞLIK varki bunların detayına girmek ne kadar mantıklı olur bilemiyorum. Evvela bizimle özdeşleşmiş bir futbolcunun durumu ne olursa olsun işin içini bilmeden sırf 3-4 hafta gol atamadı kötü oynadı diye bir kalemde adeta satarcasına eleştiri yapılmasını biz taraftarlara yakıştıramadım. Doğrudur MEHMET YILDIZ çok çok kötü maçlar çıkarmıştır, doğrudur gol atamamıştır, doğrudur kendine yakışmayan hareketler yapmıştır bunların hepsini bir çizgide geçemeyiz buda doğrudur. Ama değerli arkadaşlarım bu adam değilmiydi Sivasspor deyince akla gelen, bu adam değilmiydi milli takımda bizi temsil eden, bu adam değilmiydi geçen sene bizi ipten alanların başaktörü... Yapmayın etmeyin bir Mehmet Yıldız kolaymı yetişiyor. Ne olursa olsun bir kişinin vedasıda olsa cezasıda olsa karşılığı bu olmamalı... Biz sebep sonuç araştırması yapmasını bilmiyoruz, biz herşeyin hayırlısını dileyemiyoruz. Bizim sadece yaptığımız şey defol git, sen bize layık değilsin... Ama siz biliyormusunuzki Mehmet Yıldız sakat sakat oynuyor, yada aile sorunları var yada başka sebepler. Hiç bunları düşündünüzmü. Hakeza Keitada öyle. Türkiyede bir çok takımda 1 hafta 3 hafta yada 5 hafta hiçmi oyuncu süresiz kadro dışı kalmadı. Tek bizmiyiz. Bu ne öfkedir bu ne celallenmedir. İşin içi nedir teferruatı nedir hiç araştırdıkmı. Bence çoğumuz ben dahil araştırmadık. Sırf Mehmet Yıldız hakkında değil tüm oyuncular hakkında atıp tutuyoruz. Hangi oyuncu antremanda iyi maçta kötü oynuyoruz bilmiyoruz. Hangi oyuncu antreman istasyonlarında başarılı bilmiyoruz. Hangi oyuncunun maç ruhaniyeti nasıl bilmiyoruz. Kara kaşına kara gözüne bakıyoruz bazen yorum yazıyoruz. Elimizde 22-23 kişi var oyuncu kadrosu yapıyoruz. Hepimizde birini seviyoruz diğerini neden oynatmadın hocaaa diyoruz. Mağlup olunca veryansınlara başlıyoruz. Peki sorarım size ya yenseydik sevmediğiniz oyuncu yada istemediğiniz oyuncu hakkında neler düşünecektiniz. Merak buyurmayın ben bu soruyu kendi kendime çok sordum. Ama cevabını buluncada utandım.
Arkadaşlar velhasıl-ı kelam biz eleştirmeyide bilmiyoruz tavrımızıda sergileyemiyoruz, gardımızıda alamıyoruz, en önemlisi araştırmasınıda yapamıyoruz.
Bir hoca kararı var ve bu kararın yönetim tarafından da onanması... Eğer olumsuz bulunsa derlerki hoca sen bir kenarda dur biz bunların kulaklarını çekelim. Yada hoca sen haklısın bizde gördük bunlara ceza verelim. Demekki ortada bir olay vardır vede karar. Ama ne olursa olsun onlar yinede bizim topçularımız. A2 de bizim 4 Eylül Belediyede.. Bir zaman geçecek sağlık bir haber gelecek umuyorum ki affedilecekler. Ondan sonra çıkıp inşallah çatır çatır top oynayacak ve hepimizi inşallah rezil rüsva edecekler. Valla ben razıyım....
Saygılarımla...
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|