Alıntı:
rmznshn Nickli Üyeden Alıntı
bu nijeryalı golcü Eneramonun gollerini izledim. adamın attığı her golde takım arkadaşı olan 10 numaralı Oussama Darragi nin bir şekilde katkısı var. bunu da alabilir miyiz acaba? gerçi adam 3.000.000 euro değerinde ve takımın kaptanı. valla ben adamın çalımlarına ve kaleye dikine ilerleyişine hasta oldum.
|
Darragi 23 yaşında olan Tunus milli takımında da oynayan bir oyuncu..3 yıldır bu oyuncuyu takip ediyorum...Orta sahada oynayan çok çok iyi bir oyuncu..Bu oyuncuyu almak için keseyi çok açmaka lazım..Bu oyuncuyu alalım inanın şampiyonluğa oynarız..Bu oyuncunun Avrupa'ya transfer olmaması da çok ilginç...Çünkü bilhassa Fransızlar bu tür kaliteli ve genç oyuncuları Tunus,Fas ,Cezayir gibi ülkelerden mutlaka alır ve çok yüksek fiyatlara İtalya,İspanya,İngiltere gibi kaliteli liglere satarlar..Darragi eğer Dünya kupasında oynasaydı kesin çok iyi transfer yapardı...2.olark Sivassporun Zafer Yelen ile ilgilendiği haberleri var;bu haberi bundan 20 gün önce internette okudum...Bu oyuncu alınırsa Ceyhun'un yerine takıma çok faydalı olur...Sezer ile de Eskişehir ilgileniyormuş bize gelmez diye düşünüyorum;çünkü B. Uygun'un menejerlik şirketinin bir oyuncusuydu mutlaka oraya gider diyorum...Trabzon'dan yine gurbetçi olan ve fazla oynama şansı olmayan Fatih diye bir oyuncu ile de Rıza hocanın ilgilendiği duyumunu aldım..Bir de stoper olarak Bank Asya'da oynayan gurbetçi Semih adlı bir oyuncu ile ilgilendiğini duydum..Semih Bank Asya'daki İstanbul takımlarından brinde oynuyormuş..