birader konu başlığına dikkat edersen TRANSFERDE ADI GEÇENLER yani biten transferler değil ya da kesinleşmiş transferler değil. Zaten kesnin biten transferleri hep bundan öceki konularda yazdığım gibi % 99,9 bitti diye veririm..Daha önce açmış olduğum konuları ve vermiş olduğum haberleri gözündeki AT GÖZLÜKLERİNİ çıkarıp okursan belki anlarsın.Burada beni bilen bilir derdim hava atmak olsaydı bu durumu çok çok iyi kullanırdım. Şunu da söyleyeyim transferi yapan ben değilim ben aldığım duyumları ve çok sağlam kaynaklardan aldığım kesin biten transferleri yazarım..İnanıp inanmamak herkesin kendi takdiridir, inanmazsın olur biter burda tavus kuşu gibi cır cır etme hakkını vermez sana...
Bu yorumu gördükten sonra artık yeni öğrendiğim YERLİ ve özellikle de YABANCI İSİMLERİ paylaşmaktan vazgeçtim, varsın birileri öğrensin...Tabi sözüm meclisten dışarı yani beni bilen bana saygı duyan ve benim de saygı duyduğum arkadaşlarım bu sözlerin dışında..
Usta sen bakma mıllete senı bılen bılıyor. Şu ulaştıgın ısımlerı acıkla sana zahmet.
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Esrarenqiz'a Teşekkür Ediyor...
mehmet ereni hala alabiliriz onu herkes istiyo ama zor olabilir
mamadou musun nesin birader, inanmıyorsan girip okuma kardeşim. buradaki yazılanları zorla gözüne sokan mı oldu! velev ki biz tamamen hayal ürünü haberleri okuyoruz, boş haberler alıyoruz. biz mutlu olup bu heyecanı yaşadıktan sonra gerisi boş. bu durumda seni ırgalayan nedir?
Yukarıdaki Mesaj için 8 Kullanıcı sebasteia'a Teşekkür Ediyor...
hayalkafe ulaştığın isimleri bekliyoruz. bak yarın sabah iş var güç var. ver isimleri, öğrenelim, gidip rahat bi uyku çekelim. yoksa sen haber verene kadar, sabaha kadar bilgisayar başındayım
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı sebasteia'a Teşekkür Ediyor...
hayalkafe ulaştığın isimleri bekliyoruz. bak yarın sabah iş var güç var. ver isimleri, öğrenelim, gidip rahat bi uyku çekelim. yoksa sen haber verene kadar, sabaha kadar bilgisayar başındayım
aynen katılıyorum sana usta hayalkafe ver şu isimleri bizler seni biliyoruzz
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı kağanhan58'a Teşekkür Ediyor...
Biliyorsan söyle ibret alsınlar, bilmiyorsan sus adam sansınlar.
Mesaj yerine gitti herhalde. Valla açıkçası ben Mehmet Yıldızız takımdan ayrılmasını hala hazmedemiyorum. Gelen ya da ismi geçen yabancıları tanımıyor olmam da beni tedirgin ediyor şahsen
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı yigidoss'a Teşekkür Ediyor...
bu msjlari okuyunca kendimin hicde yanliz olmadigini dusunuyorum )
__________________ "SENI SEVIYORUM DEMENE GEREK YOK KIRMIZI DEDIGIMDE BEYAZ DE YETER !!"
Bu Konuda mucahitbaba58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...