Alıntı:
by lord karayel Nickli Üyeden Alıntı
yaw hepimizin nasıl kalbi bir insana çarparsa birini sewersek 2. yer yoksa bu aşk bu sewda sivasa sivasspora çarpmalı bence hani deriz ya pazara kadar değil mezara kadar sanırım böyle olması gerekir....................... ....... SİVASIM SİVASSPORUM SENİ BİN YIL SEWSEM O BİN YIL BİTSE RABBİME EL AÇAR BİR BİN YIL DAHA WERMESİ İÇİN YALWARIRDIM.....başka sivas yokki???her şey sivas için
|
By lord Karayel. Sen galiba yurt disinda yasiyorsun. Eger öyle degilse su "W" harfini niye güzel Türkcemize sokuyorsun anliyamadim. Bu hatani lütfen düzelt!
Esas konuya gelince 2. Ligden Süperlige cikarken Avrupa basininda bile Sivas´dan bahsediliyordu.Türkiye´de bütün medyayi arkamiza almistik. Simdi de medya arkamizda. Dis sahada bizim seyircimiz Trabzon´dan fazla. Ankara, Izmir, Adana, Antalya. Türkiye´nin Güneydogu haric her tarafina göc vermisiz. Yeter ki Yigidolar bir silkinsin, özüne dönsün, bakin neler yapacak bu camia. Elimize ne güzel firsat gecmis, kentimizin ekonomik olarak kalkinmasi bunlarin en önemlisi. Ne kadar fazla gündemde kalirsak, o kadar yatirim icin cazip oluruz.
HERKESI IKINCI YARIDA HERSEYE RAGMEN DESTEGE DAVET EDIYORUM. BILHASSA ISTANBUL VE ANKARA´DAKI YIGIDOLARA BÜYÜK GÖREV DÜSÜYOR. GECEN BIR YERDE OKUMUSTUM ISTANBUL´A NERDEYSE "SIVASBUL" DIYEBILIRIZ DIYE. 1,5 MILYON INSAN ISTANBUL` DA INSAN ANKARA´DA 750.000 INSANIMIZ YASIYOR.
Istesek bu iki kentte herzaman yeterli destegi saglayabiliriz.