Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: UTANILACAK TABLO
Alt 27.01.2013, 19:55   #181
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1009 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: UTANILACAK TABLO

Alıntı:
pover58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
beyler birbirinize düşmenin anlamı yok şimdi bu takıma sahip çıkma zamanı evet uzun süredir takım oynamıyor hoca alternatifleri deniyor gene olmuyor bu takıma bir poiskopat lazım yada 1-2 sini süresiz kadro dışı bırakmak lazımki digerleri oynasın.ben ne hocayı ne yönetimi eleştirmiyorum bizim topçuların bi tarafı kalktı sahada ziyadan başka kıçını yırtan yoktu azda ugur gerisi birazda erman digerleri gezdi durdu.eneramoymuş pedriyel miş ademmiş hakanmış bunları degil kadroya 18 e bile almamak lazım.neyse bundan sonra 4 eylülde gerekeni yapmalı stadı doldurup hem topçuları hem yönetimi biraz kamçılamalıyız.bu saatten sonra hocada degişmez yönetim zaten mümkün degil öyleyse hep beraber akıllı hareket etmeli ve takıma sahip çıkmalıyız.sitede bazı prvaktörler var onlara bakmayın degişik niklerle degişik konuları gündeme getirip birbirimize takıyorlar akıllı olalım.
Burda prvaktör kim Rızanın vede Yönetimin adamı kim Gerçek SİVASSPOR lu kim gerçekleride güzel yazmışsın hepimiz aynı dili konuşuyoruz ortada başarı yok gereğinin yapılması
Alt 27.01.2013, 19:56   #182
akifesk
Usta Yiğido

akifesk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

406 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 688 akifesk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yönetimin savunulacak hiç bir yani yok!
Basın sözcümüz yok takımda ne oluyor ne bitiyor kimse bilmiyor. Sanki derin devlet oldular. Adam akıllı transfer yok. Beleşçilik politikası . Para yok Sivas'ı beğenmiyorlar mavalları ...
Artık bıktım bunlardan yeter !!!
akifesk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda akifesk'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.01.2013, 19:58   #183
baru
Acemi Yiğido

22 Mesajına 38 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 488 baru FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu yönetim iyi niyetle eleştirilemez mi yani? Geçmişe saygımız var ama geçmişteki mutlulukların şu anda ya da gelecekte bize faydası olacak mı?şu an bir kriz var ve bu krizde herkesin taşın altına elini sokmazı lazım
baru isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı baru'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 27.01.2013, 20:00   #184
MaXiMuM
Usta Yiğido

MaXiMuM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.190 Mesajına 2.682 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 784 MaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Az önce Lig Tv den özetleri izledim. Yav arkadaş Allah rızası için bir tane pozisyonumuz olmaz mı ? Yok.

Bu takım top oynamıyor diye haftalardır söyleyip duruyoruz. Son 6 maçta 4 mağlubiyet, 1 beraberlik, 1 galibiyet almışız.

Rıza hoca, eğer gerçekten Sivaslıysan, yiğidoysan, sivassporu seviyorsan GİT artık...

Hem kendine hem de sivasspora yazık ediyorsun. Yol yakınken Bay bay .....
MaXiMuM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.01.2013, 20:00   #185
baru
Acemi Yiğido

22 Mesajına 38 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 488 baru FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ivancrayz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yaşın kaç ? 80li 90 lı yıllarda kaç kere ekonomik krizden geçtik sen biliyormusun ?
futbolcuların hepsinin sivastan kaçtığını ? başkan bulunamadığından belediye başkanının başkan olduğunu bekara karı boşamak kolay geliyor.
Ekonomik kriz dönemlerini hatırlayıp şu andaki yönetimin yanlışlarını görmeyeceğiz mi yani.Böyle bir anlayışı şahsen kabul etmiyorum.Yönetim çeker gider korkusuyla yanlışları görmemezlikten gelip eleştiri yapmayacaksak neden bu takımın taraftarlığını yapalım.Taraftarlığın gereği budur zaten.
baru isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda baru'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.01.2013, 20:00   #186
Külhan
Usta Yiğido

292 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 591 Külhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu günki oyun tam bir komedi ne sag bek ne sol bek hic birisi kale önünde top atamadi eranoma dersen hep aynitas aynihamam ben bu gidisatin hayra alamet olacagina pek ihtimal vermiyorum iki hafta sonra en alttayiz zira görünen köy kilavuz istemez ey yönetim transfer dönemi bitmeden aklini basina al.
Külhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.01.2013, 20:01   #187
okan3336
Acemi Yiğido

27 Mesajına 52 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 496 okan3336 ist jedem bekanntokan3336 ist jedem bekanntokan3336 ist jedem bekanntokan3336 ist jedem bekanntokan3336 ist jedem bekanntokan3336 ist jedem bekannt

sivasım ne yapar bilmem ama ertuğrul sağlam da istifa etmiş sıra rıza hoca da mı dersini bu hafta olmazsa gelecek hafta
okan3336 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.01.2013, 20:02   #188
AYIBOAN
Acemi Yiğido

AYIBOAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 90 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 567 AYIBOAN FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

herseferinde de akifesk'i haklı çıkartmak için şu takım elinden geleni yapıyor ya; işte ben de akifesk gibi en çok buna üzülüyorum.
Alt 27.01.2013, 20:03   #189
ivancrayz
Yiğido

ivancrayz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

96 Mesajına 149 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 580 ivancrayz TAM BIR BEYEFENDIivancrayz TAM BIR BEYEFENDIivancrayz TAM BIR BEYEFENDIivancrayz TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

sen okuma ya da görme özürlüsün ya da anlama! başkan istifa etsin mi diyorum ben? şu takımda tek gitmeyecek adam mecnun başkandır..siz körü körüne çalımbayı sırf sivaslı diye savunmaya devam edin, yarın görürsünüz anyayı konyayı..haaa şunu da söyleyeyim ben bu takımın 3.lig batağında pzarlarla termelerle süründüğü günleri de gördüm ama hiçbir zaman taraftara işine baksın deme cüretini gösteren bir hoca da görmedim!!!
sen laf at oraya buraya verdigin haberlerin yarısı yalan dolan senin söyledğin laflara mı inanıcaz biz işin yok ona buna laf atıyorsun rıza hoca haklı işine bakacaksın çünkü kimliginde bir rıza çalımbay yazmıyosa adama doğru düzgün eleştiri yapacaksın. kaç kere takım yönettinde bu yorumları yapıyorsun senin işin ne kimsin ki sen rıza çalımbayı eleştiriyorsun ?
Alt 27.01.2013, 20:05   #190
ivancrayz
Yiğido

ivancrayz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

96 Mesajına 149 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 580 ivancrayz TAM BIR BEYEFENDIivancrayz TAM BIR BEYEFENDIivancrayz TAM BIR BEYEFENDIivancrayz TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
baru Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ekonomik kriz dönemlerini hatırlayıp şu andaki yönetimin yanlışlarını görmeyeceğiz mi yani.Böyle bir anlayışı şahsen kabul etmiyorum.Yönetim çeker gider korkusuyla yanlışları görmemezlikten gelip eleştiri yapmayacaksak neden bu takımın taraftarlığını yapalım.Taraftarlığın gereği budur zaten.
beşer şaşar kardeşim. hatasızda kul olmaz ki mecnun başkanda her söze başladıgında bizde insanız demiştir ve söz verdiği zamanda tutmuştur.

Etiketler
acİl, beklİyoruz, bülent, çözüm, değerlendirelim, değişikliği, gİdİyoruz, görevini, istiyoruz, kan, maçı, nereye, quo, sivassporda, tablo, utanilacak, vadİs, yaptı, yıldırım