Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 11.02.2013, 07:49   #181
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 802 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Seyir zevki ve mücadele gücü inanılmaz yüksek, ve son 2 yılda oynadığımız ve rakibi sildiğimiz en güzel maçtı...Bu maç bana şampiyonluğa oynadığımız sene burda tsyi 3-0 yenip şampiyonluk potasından uzaklaştırdığımız maçı ve tribün atmosferini anımsattı...Taraftar gruplarının gelmemesine rağmen açıkçası ben bugünkü kadar bir coşku ve tribün desteği beklemiyordum...Maratondaydım ve maçı tvden izleyenler özellikle top rakipteyken yaptığımız ıslıklı baskının gayet başarılı olduğunu söylediler...Tezahüratlar klasik olsa da coşku ve genel anlamda kesintisiz destek harikaydı...Sanki o tsyi 3-0 yendğimiz maç dönemideki Sivasspor havasını hatırlatan bir ambians vardı...

•Maça gelecek olursak bence bu maçın 2 kahramanı vardı: Hakan ve Kadir...Hakan'ı geldi geleli kesici olarak gördük ama bu maçta hem pres ve kesme özelliği hem de topu ileriye taşımadaki başarısını zevkle izledik..Kadir istediği zaman sahada 4 CİĞER ile oynayabiliyor Maşallah bu maçta adım atmadık yer bırakmadı, gelen gidene süper bastı, Alanzinho ve Colman'a ilk topları hiç rahat aldırmadı....Grosicki ve Atıf ise tribünlerin coşkusuna ayak uydurarak çok iyi top oynadılar, Kamil ilk geldiği yılını anımsatan bir futbol ortaya koydu, Atıf fener maçındaki lüzumsuz top tutma huyunu terketti ve nefis bir maç çıkardı...Ziya, zaman zaman Erman ve sağda Erhan Güven çok olumlu işler yaptılar..Orta saha ve defans hattını birbirine iyi yakınlaştırarak orta alanda tsye rahat top yapma imkanı ve boş alan vermedik...Takımın en zayıf halkası Suarezdi çok güçsüz ve yavaştı ama buna rağmen 2.golün asistini Atıf'a yaptı...

•Rıza hocanın maçtaki tek hatası 2-0 olmuş iken ve ts 10 kişi kalmışken daha süratli ve diri Piech'i Suarezin yerine sahaya sürmemesiydi..Zira o girmiş olsa tam ona göre açık alanlar ve pozisyonalr vardı ve en kötü maç 4-0 olurdu..Fakat yine de hem teknik ekibi hem de oyuncusuyla bu maça harika hazırlanıldığı belliydi ve bunu sonucunda güzel futbol ve alınan 3 puan daha doğrusu 6 puan ilaç gibi geldi..Bizim istediğimiz takımın ve hocanın işte şu futbolun yarısnı normal lig maçalrına da yansıtması..Bugünkü oyunun yarısını normal lig maçlarına yansıtsak ilk 5'e doğru rahat yol alırız.

NOT: Bugünkü futbol ve son 15 dakika tsye karşı oley sesleriyle biten bu maç kolay kolay akıldan çıkmaz...Ts son yıllarda hiç bir Anadolu takımı karşısında bu akdar EZİK VE ACİZ ve rezil bir hale gelmemişti...Kendini Guardiola zanneden çakma guardiola Tolunay'ın barutunun da böylelikle çabuk bittiğini, ateşinin çabuk söndüğünü de görmüş olduk...Bu unutulmaz maç, ve tsnin ezilerek mağlup edilmesi için emeği geçen herkese teşekkürler...
Guardiolaya benziyor ama fizik olarak.Tolunay hoca çok sempatik.Teşekkürler bu güzel yorum için..
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.02.2013, 07:50   #182
özmen58nadim
Acemi Yiğido

özmen58nadim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 542 özmen58nadim FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Eneramo, Fanatik WEB Tv'de
http://video.fanatik.com.tr/futbol/e...web-tvde/37570
özmen58nadim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.02.2013, 07:54   #183
özmen58nadim
Acemi Yiğido

özmen58nadim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 542 özmen58nadim FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

QUIZ (Erman Kılıç)
http://www.ligtv.com.tr/haber/imparator-erman
özmen58nadim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.02.2013, 08:02   #184
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 981 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Daumen hoch Cevap: Maçı Değerlendirelim

Takım halinde çok iyiydik. Sezonun EN İYİ futbolunu oynadık !

Trabzonspor çok kötüydü. Buna rağmen son 15 dk.'da maç 2-2 'de olabilirdi ? Dolayısı ile bu defans açıklarına çözüm bulmak lazım.

Piech 2-0'dan sonra oyuna alınmalıydı.

Trabzonluların Sivas'ı sevmemesini çok iyi anlıyorum artık ! Bizimkiler rakip Trabzon olunca bir başka oynuyor
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.02.2013, 08:04   #185
hasanpolat44
Acemi Yiğido

hasanpolat44 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

73 Mesajına 139 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 550 hasanpolat44 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

gerçekten mükemmel bir galibiyet aldık hamsilere çok iyi bir ders oldu.

taraftar konusunda yapılan yorumlara bakıyorum ben başka bir maç izledim galiba 2.gole kadar stadda ts lilerden başka ses yok 2.yide atınca e bi zahmet birazda bağırmazsak adamı taşa tutarlar felhasıl bence grupların yokluğu gün gibi ortadaydı bunu kimse örtmeye çalışmasın Allah'tan 2 gol attık yoksa stadda çıt çıkmazdı..
hasanpolat44 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı hasanpolat44'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.02.2013, 08:23   #186
bqram58
Yeni Yiğido

13 Mesajına 23 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 546 bqram58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
hasanpolat44 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gerçekten mükemmel bir galibiyet aldık hamsilere çok iyi bir ders oldu.

taraftar konusunda yapılan yorumlara bakıyorum ben başka bir maç izledim galiba 2.gole kadar stadda ts lilerden başka ses yok 2.yide atınca e bi zahmet birazda bağırmazsak adamı taşa tutarlar felhasıl bence grupların yokluğu gün gibi ortadaydı bunu kimse örtmeye çalışmasın Allah'tan 2 gol attık yoksa stadda çıt çıkmazdı..
Bencede taraftar gruplarının yokluğu stadda belliydi.Taraftar grupları varken 90 dakika kesintisiz destek olurdu.Dün taraftar desteği vardı ama ara ara...Dün Trabzon maçı vardı takımda iyi oynadı ondan biraz tezahürat oldu..Hasanında dediği gibi Allah dan 2. golü bulduk yoksa destek yine olmazdı..Bu maç başka bir maç olsaydı bu kadar çoşku olmazdı emin olun.Taraftar gruplarının en önemli artısı maç seçmeden her maçta takımlarına katkı sağlamaya çalışıyorlar.Siz bakmayın dün de onlardan iş başında olup insanları çoşturanlar vardı.Yine dayanamamışlar...Gözüme çarptı bazıları...Dün kü takımın bu süper performansına tribünden bağırarak destek verilmeseydi ayıp olurdu bence..Bir arkadaş demiş ki kimsede çekirdek yoktu diye dün maratonun abartmıyorum yarısında çekirdek yine vardı...Velhasılı kelam Trabzona futbol dersi verdik bir ara Barcelona gibi pas yaptı.Maçın en iyisi bence Atıf ve Kamil di...

Saygılar..
bqram58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı bqram58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.02.2013, 08:32   #187
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 802 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Trabzonlular bize kıl oluyorlar ama Kayseriyle sevişiyorlar.Dün Kayseri-Ordu maçında 61.dakikada trabzon diye tezahürat yapdılar.Kıskandım muhabbetlerini.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.02.2013, 08:34   #188
okan3336
Acemi Yiğido

27 Mesajına 52 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 506 okan3336 ist jedem bekanntokan3336 ist jedem bekanntokan3336 ist jedem bekanntokan3336 ist jedem bekanntokan3336 ist jedem bekanntokan3336 ist jedem bekannt

Alıntı:
özmen58nadim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
erman son anda dönmüş kadın olsa mesleği belli iyi oynuyor
http://www.youtube.com/watch?v=f6y97dvFyew
eğer taraftarımız takımımızı yalnız bırakmassa buradaki kgibi biz daaha ne canlar yakarız ama birlik ve çosku gerisi gelecektir. dünden beri her sayfayı dolasıyorum o kadar mutlu oldum ki hamsi kafalıları yendiğmize gelip gidiğ maçın özetinin izliyorum her golde bir kez daha ilk gibi sevinç duyuyorum
okan3336 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.02.2013, 09:24   #189
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1069 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Ferhat06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Trabzonlular bize kıl oluyorlar ama Kayseriyle sevişiyorlar.Dün Kayseri-Ordu maçında 61.dakikada trabzon diye tezahürat yapdılar.Kıskandım muhabbetlerini.
tammmmm yakışmışlar birbirlerine...imam nikahımı yapmışlar acaba? Kayserinin resmi nikahı bizdeydi çünkü
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı SenSetik'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.02.2013, 09:49   #190
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 814 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI

abi neyi deyerlendirelim iki haftadır çocuklar ciyerleri patladı çok sag olsunlar bizi mutlu ettiler teşekkürler bir de hocaya teşekkürler tabiki
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, değerlendiriyoruz, maçı