Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Senin Fenerbahçeli diye itham ettiğin adam Sivassporun bütün deplasmanlarında Sivassporu canı gönülden destekleyen bir Yiğidodur...Senin itham ettiğin adam eskidende Beşiktaşı severdi...Hiçbir zaman Fenerbahçe sempatizanlığı yapan bir insan değildir...Hatta eski niki de KARTAL_58 di bunlardan haberin varmı....Bilip bilmeden konuşma ve itham ettğin insanları iyi tanı....
|
beşiktaşı sevip sevmemesi benim için hiç önemli değil benim için bu konuda taraf değilim deyip üstü kapalı dişikanaryaya hak evrip dişikartalları olayı başlatanmış gibi konuşması
ayrıca sadece deplasmana gitmekle sivaslı olunuyorsa ben o zaman sivaslı değilim insanlara bunu demekle sivastan mı soğutmak yada sivassporu sahiplenmek mi istiyorsunuz .
sivaslıyım kimse engelleyemez olimpiyatta stadıda bir deplasman sayılır her zaman ordaydık istbulda biz bunun mücadelesini verdik trafik soğuk ne zorluk herşey reklamla olmaz.
biz burda belki1 milyondan fazla sivaslı olarak her zaman sivasımızın yanında olduk dualarımız hep sivasla oldu kimsedende sivaslı sivassporlu nasıl olunurmuş öğrenmeyiz.biz sivaslı doğduk.