Aranıza yeni kalıtdım bende bir sivaslı ve sivas spor aşığı olarak bu siteyi gördüm ve hemen üye oldum umarım benide aranıza kabul edersiniz ben 23 senedir yükseltepe ankarada ikamet etmekteyim ve ankara gazi ünviversitesi ögrencisiyim. Ankarada sivas spor ve sivaslı kardeşlerimle daha iyi tanışmayı umut ediyorum.ankaradaki avkivitelerinize katılmak istiyorum ama yeterince bilgim yok.
(formda yeterince bilgim olmadıgı iin yazıyı umarım doğru yere yazmışımdır.)hepinize saygı ve selamlar...
ŞÜKRÜ ATASOY 01.01 1980 TRABZON/OF DOĞUMLUYUM.. Ticaretle uğraşıyorum. Trabzonspor taraftarıyım.Bütün sivassporlulara sevgiler saygılar.. Sivasa bir iki kere geldim CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİNDE BULUNDUM çok güzel bir şehriniz var özellikle ilk sivasa geldiğimde madımak otelini görmek istedim..ayrıca burdan akrabalarım cumhuriyet üniversitesinde okuyor..
meraba sivas spor ben rıdvanı çok seviyorum o da sivas lı ve otmatikmen ben de sivaslı oluyorum sivassporu çok seviyorum ve her maçında başarılar diliyorum ve rıdvanı çok seviyorum ve sivassporu da çatalca kabakça köyünden yazıyorummmmmm........__