Alıntı:
tykinik58 Nickli Üyeden Alıntı
LİGDE SON 6 HAFTADIR GÖRÜNEN TABLO ŞU. GEÇEN SENEKİ SENARYONUN DEĞİŞİK VERSİYONU. SAYIN YILDIRIM DEMİRGİREN VE SAYIN CELAL KOLOT FENERBAHÇE'NİN KESİNLİKLE ŞAMPİYON OLAMAYACAĞINI VE TÜRKİYE KUPASINI ASLA ALAMAYACAĞINI SÖYLEMİŞTİ. BİRİNCİ AYAK GERÇEKLEŞTİ. ŞİMDİ SENARYONUN 2. PERDESİNDE SIRA... YANİ BEŞİKTAŞ'I ŞAMPİYON YAPACAKLAR. OLACAK DEMİYORUM, ŞAMPİYON YAPACAKLAR DİYORUM. BU KADAR BASİT...
AMANNNN.. BANA NE YAHU, SİVASSPOR'UMU AĞLATA AĞLATA 3 PUANINI GASPETTİLER YA, O FAZLASIYLA CANIMIZI ACITTI, KİM ŞAMPİYON OLURSA OLSUN, UMURUMDA DEĞİL..
|
aman kardes ne yazdın sen ya gasp ettıler falan arkadaslar duymasın cok kızıyolar besıktas kadar sereflı bı takım varmı hakkıyla aldı adamlar eze eze yendıler o yuzden besıktas kadar temız bı takıma bole seyler yazma biz sivaspor olarak onları gasp ettık besıktas masum besıktas melek ama yınede gucumuz yetmedı. ben yanlıslıkla bı bjk hakemı satın aldı yazdımda bıkac kendını bılmez hakem gıbı bjk ye kendını satmıs arkadaslar kızdılar bana burası sivasın sitesi olmaktan cıktı resmen bjk sitesi oldu
besıktas hakkıyla sampıyon olur!!!!!!!!!! sivasspora bjk bedava topcu verıyo bjk her zman destek oluyoya o yuzden bjk yı savunuyolar