Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo
Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı
Bu çimlerin üzerinden silindir gibi bişey geçecekmi?zeminin halı gibi dümdüz olması ve iyice yapışması için,çimlerin renkleri çok değişik,çizgi halinde açık koyu şekil olacakmı?bilen varsa yazarsa memnun olurum,bu haliyle bizim yoncalık tarlaya benziyor zemin .
çimlere açık koyu renk verilmesi çok kolay üzerinden dediğiniz gibi silindir benzeri bir şey geçiyor bir sağa, bir sola çimleri yatırıyor. yatış yönüne göre de açık koyu renk alıyor. basit bir işlem olacaktır.
[QUOTE=migroArmis;959244]Sırf stad 45000 kişilikle aynı görünsün diye tribün yüksekliğinde çatı yapmış adam...O çatıda ev çatısı değil betona yakın maliyeti var...Ne olurdu şunu 40 000 kişilik yapsaydınız...o kadar para harcandı yazık ya..[/QUOTE
Catinin yüksekligi ileride kapasiteyi yükseltme imkani oldugundan kaynaklaniyor herhalde.
Ama yinede bastan yüksek kapasiteli olsaydi daha iyi olurdu
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı baris58sivas'a Teşekkür Ediyor...
[QUOTE=baris58sivas;959274]
Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı
Sırf stad 45000 kişilikle aynı görünsün diye tribün yüksekliğinde çatı yapmış adam...O çatıda ev çatısı değil betona yakın maliyeti var...Ne olurdu şunu 40 000 kişilik yapsaydınız...o kadar para harcandı yazık ya..[/QUOTE
Catinin yüksekligi ileride kapasiteyi yükseltme imkani oldugundan kaynaklaniyor herhalde.
Ama yinede bastan yüksek kapasiteli olsaydi daha iyi olurdu
Sanmıyorum kardeşim stad kapasiteleri sahaya yönelik zemin kazılarak 5-6000 arttılıyor...Dediğiniz gibi bir olasılık elbetteki sözkonusu olabilir Lakin ben o çatının bir daha söküleceğine ihtimal veremiyorum..Bütün bunlara hiç gerek yoktu yapılacaktı baştan 40000 kişilik stat harika olacaktı...
Yeni koltuk numunelerini göndermişler;
Yeni koltukların 5 tane numunesi gelmiş diyorlar;kale arkasına tamamen beyaz koltuk,maratona kırmızı koltuk,vip tribününe ise mavi koltukların monte edileceği söyleniyor....Bugün çektiğim resimlerden birkaçı...............
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...