Alıntı:
YİĞİDO EMİR 58 Nickli Üyeden Alıntı
korcan,kıvanç,pedriel,rajnoch 11de oynayacak.uğurda oynamasın a2den adam çıkar kardeşim!!!! eneramo-pedriel çift forvet yap
|
Uğur konusunda size katılmıyorum. Bursa maçında ayakta kalmaya çalışan oyuncularımızdan bir tanesi idi Uğur. Tamam lig başından beri çok eleştirdik, hatta bende eleştirdim. Ama Uğurun özelliği lig sonlarında performans yakalaması. Uğurun yerine alternatif kullanmak bana göre sağ kanatta intihar etmek demektir. Bizim sol kanata ve defans ile orta sahaya yardımcı olan Kıvançı iyi hazırlamamız gerekiyor. Ayrıca Rajnoch ile Navratilin mutlaka yanyana oynaması, Orta sahada Kıvanç ile Kadirin bozulmaması lazım. Bir önemli norta ise Kamil Grosicki, artık bu adam bizde oynamıyor. Bunu belli etmeye başladı. Adeta 10 kişi mücadele ediyoruz. Onun yerine Pedrieli koysan malum oda kapasitesiz bir oyuncu. Belki o noktaya başka alternatifler bulmalıyız diye düşünüyorum. Hocamızın işine karışmak haddimize değil ama Kamil maalesef oynamıyor. Olan ise orta sahada mücadele etmek zorunda kalan Erman ve Kadire oluyor.
Kırılgan bir takımız, ritim tutturunca şaha kalkıyor, demoralize olunca fark yiyoruz. İnsan Psikolojisine uyarladığımızda tam psikolojik vakayız. Allah yardımcımız olsun. Elimizde tek play-off kaldı. Tabi ne kadar mantıklı burada mücadele etmek oda tartışılır. Çünkü farzetki burayı lider tamamladın, Farzetki rakibimiz geldi onuda eledik. Uefa ya katılma hakkı elde ettik ne olacak. Gaziantep'in durumuna düşeceğimizi tahmin ediyorum. Erken sezonu açacağız, buda maalesef Türk takımlarına yaramıyor. Ya ilk maçları yedek kadrolarla oynayacak, eleneceğiz yada erken form tutup ligin belli periyotlarında çuvallayacağız demek. Neyse hayırlısı olur inşallah...