Cevap: Sivas Belediyespor: 6 Tokatspor:1
Maçı canlı izledim,ilk yarı kontrollü oyun oynadık,pek fazla gol pozisyonumuz yoktu,2.yarıda yine kontrollü oyunoynadık ,güzel ataklar geliştirdik,özellikle atilla yıldırım ve ali akkuşla çok önemli fırsatları değerlendiremedik,takımda özellikle 22 nolu ve 84 nolu oyuncular önplanda idiler çok beğendim,30 -40 taraftarımız vardı hepsine teşekkür ederim,maç sonu taraftarın yanına gelip forma atan 4 5 oyuncuyu tebrik ediyorum,sırtını dönüp soyunma odasına giden oyuncularıda kınıyorum,insanlar2- 3 satlik yoldan gelmişler,2 sat size destek olmuşlar,1sat stadda rehin kalmışlar,2 satte evlerine ulaşmışlar 7 saatini bu takıma ayırmışlar size 1dakkada kale arkasına gelip 1 2 defa yeşil beyaz diye bağırmak çokmu zordu ?bu galibiyetle küme hattının üstüne çıktık ,playof şansımızda çoğaldı,nasılki 3.ligdeyken bu ligin eniyi takımı sivass belediye dedimse ,bu grtubunda eniyi takımılarından biride belediyespordur,bu takımı yoktan varedenlere,bugüne getirenlere,sahipsiz bırakmayanlara,görev yapan tüm yönetici ,teknikheyet ve futbolculara teşekkür ediyorum
|