Cevap: Sivasspor - K.Erciyesspor
Bursa ve mersin maçına kadar sivasspor gerçekten çok büyük şanssızlıklar ve egoistlikler yüzünden pisi pisine puanları kaybetti,geçmişe baktığımız zaman rize ve eskişehir maçını pisi pisine verdik,diğermaçlardada kötü oynamadık,kazanabileceğimiz maçlardı,maalesef egoistilk ve vurdumduymazlık yüzünden kazanamadık,takım yenilgiye alışınca kendilerine olan güvenleride kayboldu,rakip ilk golü atarsa kim olursa olsun fark atar bize ,takımın kendine güveni kalmadığı için 1 gol yiyince herkes umutsuzluğa düşüyor,trübünlerin boş olmasıda ne rakibe ne hakeme baskı kuramıyışımızın nedenii, trübünler enaz 2 maçı kazandırırdı normalde,erciyesin 3 4 siyahişi varki ,hepsi hızlı ,fizikli fuleli kule gibiler,havadan yerden fırsat buldummu yapıştırıyorlar,dikkat etmek gerekiyor,herne olursa olsun bu maçın önemi çok büyük, tüm maçlar bittikten sonra hafta bizim maçla tamamlanacak ,ben erciyesi yenersek çok büyük iş başaracağımıza inanıyorum,artık herkesin durumun ciddiyetine varıp elinden gelenin eniyisini yapmasını,rakipten daha çok koşup daha çok kazanmayı istemesini ,neyapıp edip bu maçı kazanmalarını bekliyorum bunu yapacak kalite ve gücümüz var
|