Cevap: Akhisar Bld - Sivasspor
Öncelikle şunu belirtmek lazım,istatistik filan biyere kadar ,maç oynanmadan kazanılmıyor,hiçbir maç, hiçbir takım için garanti değil,evet akhisar iyi durumda,kendi sahasında sanıyorum mağlubiyetleri yok,etkili oyuncuları var,özellikle hücüm hatları çok güçlü,defanslarındaki daglau çok beğendiğim bir oyuncu resmen canlı duvar,kalecileri bizim alacağımız kaleci adaylarından oda iyi,sami,rodgella,bruno gibi hızlı ileri uç adamları var,bjk yi biz deplasmanda yenebilirdik,akhisarın bjk yi yenmesi kimseyi korkutmasın bjk normalde farklı kazanabilirdi,şans akhisardan yanaydı, hakemde akhisarı ezdirmedi , 2 atak 2 gol ,akhisar hep böyle kazanıyor,sivasspor rakip kim olursa olsun hep kazanmaK İÇİN oynuyor,netice itibari ile sivasspor 1 puanla dönmesi bile önemlidir,akıllı oynarsak ,şansda yanımızda olursa ,özellikle defansın arkasına güralı ve rodgellayı kaçırttırmazsak ,yakaladığımızı atarsak kazanabilirz,ben enkötü beraberlikle döneceğimize inanıyorum ,kazanırsak çok iyi olacak ,ben umutsuz değilim,bulunduğumuz yer hakkımız değil,golcüsüzlüğün ,sol kanatsızlığın ceremesini çekiyoruz,kazanacağız inşallah
|