Alıntı:
şarkışla 58 Nickli Üyeden Alıntı
Dün akşam Bursaspor-Konya maçı vardı.Bursa taraftarını gördüm ve adeta kıskandım.Hemen hemen herkesin üstünde formaları var.Türlü türlü afişler,bayraklar,flamalar.Sta d adeta bayram yeri gibiydi.O ne coşku,o ne tezahürattı öyle tek kelime ile bravo.Acaba dedim birgün bizde böyle olabilirmiyiz.4 Büyük takımın taraftarı gibi olmamızı beklemiyorum zaten hiç olmaz sa Bursa taraftarı gibi olabilirmiyiz acaba.Bu konuda gençlere büyük görevler düşüyor.Bu konuda neler yapılabilir görüşleriniz neler.
|
stada muhakkak herkes formalarıyla gelmeli, forma yoksa en azından kırmızı veya beyaz giyinmelidir. bu görüntü açısından gerçekten önemli. dikkat ederseniz sivas tribunlerinde her çeşit rengi bulabilirsiniz ! hatta abartıp fener formasıyla gelenleri de buradaki resimlerde gördük. iyi bir görüntü için birinci şart sivasspor formasıyla maça gelmek hiç olmadı kırmızı-beyaz giyinmektir.
destek verme ve tezahurat konularında ilerlememiz için sivassporluluk bilincinin gelişmesi lazım. besteler vs. ortaya koymak lazım. daha da önemlisi taraftarın bir bütün olarak hareket etmesi lazım. her kafadan ayrı sesin çıktıgı bir tribün gürültüden başka hiçbir şeye yaramaz. 2. şart tribünün bir bütün halinde hareket etmesidir.
yazıda katılmadığım bölüm şu ki bursasporun taraftarı 4buyuklerden karşılaştırılabilirse beşiktaş ve trabzonla karşılaştırılabilir, gs ve fb konusunda o kadar yaratıcı ve müthiş bi taraftar kitleleri yok. ama kazandıkları nokta bilinç noktası.