Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı
Herhangi bir futbolcunun iyi veya kötü olduğu konusunda görüş belirtmeyeceğim...Lakin bu kişilere göre farklılıklar gösterebilir ve kişilerin görüşleri esastır (yanlış veya doğru olsa )
Tek bir şey söylemek istiyorum ...
Bu futbolcuları kadrosunda tutup tutmayacağına karar veren yönetim
sizce
'' kadroda tutlmalımıdır''
|
Kesinlikle karar veren yonetimdir ben acizane futbol öngorüm sehir yapisi takim yapisi herseyi gözönüne alarak fikrimi beyan ettim
1.5 senedir bizde olan ibrahim Akin i kurtarici diye oyuna almak koca oküzden buzagi beklemek gibi biseydir
ben sadece bir Battalla o kadar klas olmasina ragmen rakibe atlayacak kadar mucadele ediyorsa bizde bunu görüyorsak Ibrahim Akin a sabretme veya bel baglama lüksümüz yok.
Bu takimdan Batuhan gitti Yekta gitti Ümit gitti Eneramo gitti
takimin ayarini bozan kim varsa gitti Ìbrahim Akin neden kambur olarak takimin sirtina yük?
Mesut hoca aslinda enbüyuk kabahatli Yigit gibi birini takima monte ederek mucadele gücunu artirirken Ì.Akin gibi birini oynatmasida basli basima tezat ve celisiyor
Bugün yedigimiz 2. Golde az topa cesur girse 1 puan cepdemiydi degilmiydi?
veya söyle diyelim Burhan oyunda kalsaydi biz bu kadar pasif yenilirmiyidik?
Bu sorarin cevabini I Akin 1.5 senedir cevapliyorda bizim hocalar ne ariyorlarsa hala ariyorlar
ne cevher varmista 33 yasindan sonra cikacakmis?
ben sunu bilirim takimda kim olursa olsun senin mucadele gücunu zayiflatiyorsa hic gözünün yasina bakmayacan kapinin önüne koyacan.
Batuhan ve Eneramo örneginde oldugu gibi ayrilacalikli kimseye davranmayacaksin.