Cevap: Sivas spor yeni golcüsünü buldu
Ortada ne var onu bile bilmiyoruz;aynı geçen yıl Arjantinli Gaspar'ın hikayesine dönmez inşllah..Gasparla ilgili neler söylenmişti,neler..Sonuçta oyuncu İtalaya ya transfer oldu..Almedia genç bir oyuncu;o da her Brezilyalı oyuncu gibi Avrupa da oynamak istiyor..İlk tercihi tabi ki İtalya gibi büyük bir lig....Anlaşamazsa diğerlerine yönelecek...Eğer gerçekten Avrupa da oynamak istiyorsa bizi tercih edebilir..İnter le anlaşamadığı söyleniyor..İnter bugün Sampdoria dan Eder isimli şu anda ligde 12 gol atmış başka bir Brezilyalı golcü almış ..Almedia yı da belki o yüzden istemediler;istediği paraları vermemiş olabilirler...Bize gelir mi gelmez mi ben pek emin değilim;eğer söylendiği gibi Cicinho sayesinde gelirse hepimiz memnun oluruz...Ama bu konuda hiç ses çıkmıyor;belki de sivasspor başka biriyle anlaşmış da olabilir...Benim anlamadığım sivassporun uzun boylu bir forvetle anlaşacağı her tarafta söyleniyordu;bu oyuncu nereden çıktı..Bu oyuncu Okan hoca nın istediği uzun boylu pivot santrfor tipine hiç uymuyor..Bu oyuncu yeni transfer Teixeira stilinde bir golcü...Yalnız bu oyuncunun Kanatlarda da oynadığını biliyorum;çünkü ben bu oyuncuyu 2011 de U-20 Dünya Kupasında şampiyon olan Brezilya nın kadrosundan hatırlıyorum..Bu oyuncu da o turnuva da sivrilen isimlerdendi ve 4-5 tane de gol atmıştı..Süratli,çabuk bir santrafor olarak görmüştüm..Alınırsa kimse hayır demez..Ama Okan Hoca bu oyuncuyu mu gerçekten istiyor bilmiyorum..Sivasspor bu tür transferlerde ters köşe yapmayı seviyor..Bir de baktık hiç adı geçmeyen uzun boylu bir santarforla anlaşılmış..Bazı yerlerde başka bir sırp golcü olan Marko Markovski nin de adının geçtiğini okudum..Bu oyuncu 1.91 boyunda bir oyuncu..Oldukça da takım değiştirmiş...En son Yunanistan da oynadığını yazıyor Wikipedi...Keşke hem Almedia yı hem de Marko Markovski yi alabilsek..Çünkü ikisi birbirini tamamlıyor...Yarın ve pazartesi uzun bir gün olacak...Belki de başka mevkilere de transferler göreceğiz.....Keşke orta sahaya Kaysersporla anlşmaya gelip anlaşamayan Faslı Mukhtar ı da alabilsek..Tolunay Kafkas la kavgalı,gürültülü bir olay yaşamışlar..Bütün basın bundan bahsediyor..Oldukça iyi bir oyuncu;orta sahada Yekta dan daha fazla işimize yarayabilir...
|