Alıntı:
DeSalvo58 Nickli Üyeden Alıntı
Sözde Sivasspor taraftarlığının kısaca özeti. Maça gitmez, lisanslı ürün almaz, buraya gelir korsan yayın ararlar. Ancak lafa gelince herkes Sivas ve Sivasspor aşığıdır, onsuz yapamaz. Aslına bakarsanız haketmiyoruz taraftar olarak, şehir olarak bu ligi maalesef..
|
Taraftara sallamayi o kadar da dogru bulmuyorum. Tamam dört dörtlük degil belki ama lisansli ürün konusunda hic de hakli degilsin. Sahsen ben gecen yaz izindeyken 2 ogluma uygun forma bulamadim. Gittim MECBUREN cakma forma aldim 15ser liraya carsidan.
Hatta Cumhuriyet Kupasi macindan sonra tanidigim bir yöneticiyle mac sonrasi sohbet ettim. Adam bana "aaaa formalar da güzelmis" dedi. Ben de "güzel müzel ama cakma. O kadar aradim birsey bulamadim." dedim.
Kendime de stadin önündeki SS magazasindan bir önceki sezonun formalarindan aldim. Bir de hanimin dirdirini cektik eski forma ne aliyorsun diye.
Bu yönetimin basarisiz oldugu noktalardan biri de taraftari stada cekecek bir organizasyon yapamamalari ve taraftari lisansli ürüne özendirecek bir politika gelistirememeleri.
Taraftar SS alt liglerdeyken süper ligde sampiyonluga oynadigindan daha cok maclara daha fazla ilgi göstermisse durup bir düsünmek lazim. Taraftara sallayarak yönetimin bu konudaki yetersizligini görmezden gelmek de dogru olmaz. Gercekci olmak lazim.