O hatalar bızı hıc bırakmıyokı bulsun hocam. Bu sene taraftarlar soyle bır dusunsunler son zamanlarda kımın aklına ulan su yedıgımız golde yapacak bırsey yoktu adamlar takır takır geldı attılar dıyebılır. Bızım her yedıgımız golde bır kahramanımız var kendı ıcımızde. Bu haftanın adamıda Ugur Kavuk! Haftaya bayrağı kim alacak bakalım. Hani Rıza Hoca'ya kızıyoruz ya nıye son dakıkalarda ofansıf degılde defansıf dusunuyor dıye. Sebebı bellı adamcagız savunmasına guvenemıyor kı! Emınım kendı kafasında dıyordur ulan bızımkıler son dakıkada bır harakiri yapmadan ben savunmayı bıraz daha güçlendıreyım dıye dusunuyordur.
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...
O hatalar bızı hıc bırakmıyokı bulsun hocam. Bu sene taraftarlar soyle bır dusunsunler son zamanlarda kımın aklına ulan su yedıgımız golde yapacak bırsey yoktu adamlar takır takır geldı attılar dıyebılır. Bızım her yedıgımız golde bır kahramanımız var kendı ıcımızde. Bu haftanın adamıda Ugur Kavuk! Haftaya bayrağı kim alacak bakalım. Hani Rıza Hoca'ya kızıyoruz ya nıye son dakıkalarda ofansıf degılde defansıf dusunuyor dıye. Sebebı bellı adamcagız savunmasına guvenemıyor kı! Emınım kendı kafasında dıyordur ulan bızımkıler son dakıkada bır harakiri yapmadan ben savunmayı bıraz daha güçlendıreyım dıye dusunuyordur.
Yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum.Hep iyi dedik kapasitesinin üzerine çıkmaya başladı dedik ama uğur bu hafta rol aldı bireysel hatalar zincirimize bir yenisini de o ekledi.Herkes sırasını savdıysa mersin maçında mümkünse güzel galibiyetlerimize devam edebilir miyiz ?
Bu arada söylemeden geçemiycem bugün bir an sağ bekimizde abdurrahmanı ve bindirmelerini düşündüm de soldan ziya sağdan apo hücum zenginliğimiz yüzde 50 artardı..Herneyse
Yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum.Hep iyi dedik kapasitesinin üzerine çıkmaya başladı dedik ama uğur bu hafta rol aldı bireysel hatalar zincirimize bir yenisini de o ekledi.Herkes sırasını savdıysa mersin maçında mümkünse güzel galibiyetlerimize devam edebilir miyiz ?
Bu arada söylemeden geçemiycem bugün bir an sağ bekimizde abdurrahmanı ve bindirmelerini düşündüm de soldan ziya sağdan apo hücum zenginliğimiz yüzde 50 artardı..Herneyse
ben hala abdurrahman derelinin niye oynatılmayıp gönderildiğini düşünüyorum.
-22 derecede elinden geleni yapan butun sivassipor oyuncularini ve stada gelip mac seyreden butun seyircilerimizi yurekten tebrik ediyorum sonuc her nekadar istedigimiz gibi olmasada gercekten guzel bir takima sahibiz inaniyorum ki bu sezon cok iyi yerde bitircez bu ligi
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı avare'a Teşekkür Ediyor...
hocam macı etkıleyen ıkı faktor vardı bırı hava sartları ıkıncısı ugurun yaptıgı hatayı amator oyuncu bıle yapmaz cok buyuk hataydı hadıneyse onuda gec su macı gec saate alan federasyona nanet olsun su soguk havada macmı olur
Helal olsun bu takıma helal olsun bu takımı bu şekilde güzel futbol oynatan hocama.Hatalar vardı ama yapacak birşey yok,Bu şartlar altında oynanan maçta hatalarda oluyor şanssızlıklarda oluyor işte,Bu şartlarda bukadar çok pozisyon yakalayıpta üç puan alamamak nekadar üzücü olsada mücadele güzeldi, takım sıcak soğuk kar buz demeden güzel mücadelesine devam ediyor.
Maç sonu bağzı kanallarda bizim maç konuşuluyordu,Bu şartlarda bu soğukta bundan daha güzel futbol olamaz seyir zevki güzel mücadele güzel pozisyonu bol vs vs buda beni çok mutlu etti,Hem bu soğukta oynanan güzel futbolu hemde o soğuk havaya rağmen taraftarı öğmeleri harikaydı.Bu güzel oyunumuz ve bu mücadelemiz sürdüğü müddetçe Sivasspor'un daha iyi işler yapacağını düşünüyorum..
-22 derecede mac oynatan Federasyona yaziklar olsun, el insaf ya...
Kaleci belkide sezonun iyi macini cikardi ve bir puani aldi gitti. Önümüzdeki Mersin ve 8tas maclarindan 6 puan alirsak tekrar playoff potasina gireriz. ilk dört icin sadece hamsi kafalarla cekisiriz gibi görünüyor.