Şu an elimiz de ki en iyi forvet Barrales ama sakat. Hasan Kabze iyi bir altarnatif olur. beğenmeyen arkadaşlara soruyorum. barrales dışında enaramo ve ibrahim akından daha mı kötü... bu adam 11 oynayamaz ama yedek kulübesinde güven verir. enaramo ve ibrahimden de kat kat iyidir...
Bu Konuda kagansenbas'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Hayırlı olsun burası Hasan Kabze'nin kendi şehri, belki kendi şehrinin takımı olan Sivasspor'a daha çok sahip çıkar ve varını yoğunu ortaya kor. Trabzonspor, şampiyon olduğu zaman oyuncularının çoğu Trabzonluydu
Bu Konuda ihtiyar yiğido'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Iki taraf icin hayirli olsun.. Gönül isterdi ki bu transfer hasan kabzenin kariyerinin son demleri yerine 20lerin sonlarina dogru olsun.. Efendi futbolcudur.. Insallah takima katki saglar
__________________ Dünyada TÜRK olmak gibidir, Türkiyede SIVASSPORLU olmak!!!
bu sayfaya üye oldugum gün profilime o zaman GS de 58 numarali formasiyla Hasan Kabzenin resmini koymustum. Ve hic degistirmedim. Demekki ta o zaman icime dogmus Hemsehrimizin bir gün memleketinin formasini giyecegi.
Insallah hayirli olur ve Sivassporumuza katkida bulunur. Terinin son damlasina kadar mücadele edeceginden hic kuskum yok. Efendiligi ve dürüstlügü zaten tartisilmaz. Memleketine hos geldin Yigido Hasan.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sivasspor585858'a Teşekkür Ediyor...
Kimse hasan Kabze yi beğenmiyor ama şu ana kadar yapılan transferler içinde en doğru seçim tecrübesiyle bu takıma çok katkı yapacaktır. Hücumun her tarafında oynaması bizim için çok iyi atıfa çok boş alanlar yaratacaktır. Hem efendiliği hem abilik yapacak olması bizim için çok iyi bir fırsat..