Sezon basinda Aatifin gitmesi gerektigini düsünüyordum cunku o kadar cok transfer haberleri cikti ki hakkinda artik bize faydali olmaz diyordum.
Ve simdi goruyorumki yanilmamisim.
Ben futbolun kitabini yazdim kitabini.
Bu habere mesaj atmak bile abes.. Fanatik atıff kötü giden sivasspor ve düşmanları. Takım otursun görürler o zaman. Şu an birlik beraberlik cok önemli. Sergeni fazla kafaya takmayın. Futbolcuları fazla kafaya takmayın. Oluşturdugunuz her haber algısı onlara bir şekilde sıçrıyor.
Takim oyunu oynamayan bir futbolcu hicbir zaman basarili olamaz belki tesadüflerden gol atabilir ama atifin yaptigi saade kendisine yazik etmiyor ayni zamanda takimada yazik oluyor futbolda hicbir zaman tek hucum ise yaramiyor birlikte hucuma cok ihtiyac var asist denen bir paslasma niye var iste bunu unutmamak her oyuncunun yapmasi gerekli olan gol yollarindan en iyisi olsa gerek
Aatif da bana göre sorun yok arkadaşlar evet cok top kaybediyor topla cok oynuyor ama ziya ile cicinho ile paylaşmalarını özellikle tavsiye ederim yanında bunlar var ise pas verip alıyor ancak Burhan barralles Batuhan gibi oyuncular varken pas atmayı tercih etmiyor bunun nedenini bir düşünmek lazım eğer aatif olmasa biz bu kadroyla ceza sahasının yanından bile geçemeyiz bence ...
Aatif da bana göre sorun yok arkadaşlar evet cok top kaybediyor topla cok oynuyor ama ziya ile cicinho ile paslasmalarina bakmanızı özellikle tavsiye ederim yanında bunlar var ise pas verip alıyor ancak Burhan barralles Batuhan gibi oyuncular varken pas atmayı tercih etmiyor bunun nedenini bir düşünmek lazım eğer aatif olmasa biz bu kadroyla ceza sahasının yanından bile geçemeyiz bence ...
Bizde çok açık şekilde ''muhtaçlık'' sendromu başladı .. Hem taraftarlarda hem futbolcularda... Aatıf gününde olduğunda takımın yıldızıdır .net ...
Ancak Aatıf 10 maçın 1 veya 2 sinde yıldızdır.. 6-7 sinde vasat.. 1-2 sinde ise çok kötü...
Ya ücrette iyileştirme + 3 yıllık yeni sözleşme istiyor... ya da hakikaten gitmek istiyor ... Gitmek istiyorsa 3.5 milyon aatıfı bedavaya vermek demek değildir.. Veren varsa buyrun alsın götürsün .. Aatıfın ağzna da çok yüzüne de... Türk takımına satsak 5 den aşağı satmayın derdim ama yurtdışına istediğin fiyata sat !!
Acilen takıma takımdaşlığı birlikte hücum ve savunma yapmayı ... 2007-2008 ruhunu getirmek lazım ! Gerekirse Aatıf - Burhan kesilebilir (takıma kazandırmak için)
Kime değerinden fazla değer verirsen ya onu kaybedersin;ya da kafayı yersin,o yüzden bir an önce taraftarın da psikolojisini bozmadan defolup gitsin zorla oyuncu oynatılmaz...
Başımıza ibrahimoviç luis suarez olmadı ya..!!Onlar bile bunun kadar kapris yapmıyordur.Uzun lafın kısası devre arasını beklemeden kadro dışı bırakılmalı devre arasında da kesinlikle gönderilmelidir.Bize kapris yapacak oyuncu değil oynayıp gol atacak oyuncu lazım...