ÖPÜYORSAM AYRILIĞI GÖZÜNDEN,
SÖKÜYORSAM YÜREĞİMİ GÖĞSÜMDEN,
GEÇİYORSAM GÖZLERİNİN İÇİNDEN,
SANA OLAN SEVDAMDANDIR,
BİLESİN
HAVASI SUYU SERT,
İNSANI MERT OLAN SİVAS'IM
Bu Konuda alperen058'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
SİVASDA MAÇA GİDİPDE YÜCEL ABİYİ TANIMAMAK İMKANSIZ TABİİKİ..
TV DE YAPDIĞI MÜZEDEN ÇEKİMLER VARDI,AŞIK VEYSEL MÜZESİ YAPMIŞDI SRT DE GEÇENLERDE SEYRETTİM
KENDİSİNE HAYRAN OLMAMAK MÜMKÜN DEĞİL BÖYLE DEĞERLİ İNSANLARDAN FAYDALANARAK ÖRNEK ALMAK LAZIM...
Sivas basınında 50 yıldan fazla süredir görev yapan Yücel Yönal, bugüne kadar 29 kulüp başkanı ve 50 teknik direktör ile çalıştı. Ömrünü Sivasspor’a adayan Yönal, sporun bacasız sanayi olduğu ve sahip çıkılması gerektiğini söyledi.
Sivassporla yaşadığım önemli üçüncü olay “YİĞİDOLAR” oldu. Yigidolar adına gelince o dönem Eskişehir’in es-eslerinden, Trabzonspor’un Lazigolarından, Fenerbahçenin sarıkanaryasından esinlenerek yiğidin harman yeri olarak anılan Sivas’ta taraftara “YİĞİDO” lakabını yakıştırdım. Bu patent ilgi gördü. Milliyet Gazetesi Spor Müdürü Namık Sevik, Cumhuriyet Gazetesi Spor Müdürü Erdoğan Arıpınar, Zafer Gazetesi Spor Sorumlusu Güray Soysal, Son Havadis Gazetesi’nden Tahir Kutsü Maker, Tercüman Gazetesi’nden İslam Cüpi tarafından “YİĞİDO” adını ortaya çıkartılmamdan dolayı tebrik edildim.
Yiğidolar adının nasıl doğduğunu tüm gençlerimiz ve çocuklarımız iyice öğrensinler diye bir kez daha dikkatinizi çektim.
.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Sivassporun tüm maçlarda ki resimlerini o yıllarda fotoraf dükkanının vitrinine vede özel cemakanlı bir yeri vardı. Maçlarda çektiği tüm resimleri oradan sergilerdi. Gelip geçerken gıptayla bakardım iyiki varsın yücel abi seni seviyoruz. O resimler duruyorsa ki arşivinde internet aracılığıla tüm sivasspor u seven genç kuşaklar için vede bizler için nostalji olur derim. Bu sitede yayınlanırsa seviniriz, Allah sağlıklı uzun ömürler versin