Cevap: Carlos'tan Buruk Veda
1968-69 yılları tam hatırlamıyorum,rahmetli babam beni maça götürmüş,takımımız frikik kazandığında seyirciler daha sonra yurdumuzun ilk Yugoslav transferi olacağını öğrendiğim miloviç'e milo,milo diye sesleniyorlar,saha zemini toprktı sanki,o günlerde biri bugünleri anlatsa ;R.Carlos Sivasspor'un başına geçecek dese kim inanırdı...Derken bizim seyirci hani maça doğru düzgün 5-10 lira veremeyip gelmeyen,gelsede büyük bölümü trafik kazası seyreder gibi maç seyreden,hala tezahürat yapmayı beceremeyen seyircimiz mangalda kül bırakmıyor,yönetim küçük şarklı kurnazlıklarıyla takımın altını boşaltıyor,nerdeyse şampiyonluğa oynadığımız sezonda bir sonraki sezon bu takım nasıl düşmememl hesapları yapıyoruz,geçen seneki başarılı takımın yardımcı antrenörünün gittiğini yeni öğreniyoruz,Carlos gönderiliyor,Antebi yüzüstü bırakan sergen kurtarıcı diye alınıyor,affınıza sığınarak aklımda şöyle bir senaryo oluşuyor,yönetim SS'u bir fabrika gibi işletiyor,karın çok küçük bölümünü dağıtıyor,büyümeye yatırım yapmıyor,burdan kazandığı paraları başka sahalara transfer ediyor,bu arada hakkını yemeyelim,biz küçük bir imalathane ile bile yetinecekken koca fabrika kurdular üstelik bu yönetim Sivas son yılların en büyük yatırımını yaptı ama..
|