24.11.2015, 21:01
|
|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646
|
Cevap: Sivasspor - Başakşehir
Konenin olmayacak olması kötü oldu,başakşehir adını bitürlü kabul edemedim ,düpedüz ibb spor ,sanırım akıllarınca belediye yıpranmasın,şikeyle anılmasın,kimlerin tetikçileri olduğu anlaşılmasın,değirmenin suyu nerden geliyor kimse öğrenmesin diye ,stadın olduğu semtin adını verdiler,maça gelince,hocalığını beğenmediğim milli takımda rezil olan abdullah avcı bu takımda iyi işler yapıyor,kadrolarıda çok iyi,her mevkide oynayan oyuncular canla başla mücadele ediyorlar,makine düzeninde oynuyorlar,yakaladılarmı affetmiyorlar,bütün oyuncuları gol atabilecek ,attırabilecek kapasitede,özellikle visca ve dokayla kanatları iyi kullanıyorlar ,emre ve bekir gibi fb kökenli tecrübeli oyuncuları var,kalecileri milli takımın kalecisi,hangi birini sayalım tomumu,mossoruyumu,yalçınımı,m ehmet battalımı,sivassporun işi gerçekten çok zor ,iyi olduğumuz dönemlerde bile bu lanet olası takıma şansımız tutmuyor,bunların yüzünden neler kaçırdık neler,sivassporda böyle zor ve önemli maçları kazanabiliyor,ben yine kazanacağımıza inanıyor ve ümit ediyorum,yaw bırakın bjk gs fb ts maçlarını ,bu takıma karşı bile sivasspor ezdiriliyor,bi hatada lehimize versinler bu takıma karşı ,t<araftarı yok bişeyi yok kim üzülecek sanki ?ne olursa olsun bu maçı almamız gerekiyor,aldığımız takdirde emin olun sivas ligde kalacaktır bu maç sivasspor için ölüm kalım maçı,ibb yenilsede çok birşey kaybetmez ,sivasspor kaybederse ptt ligine giden kavşağa girmiş olur
|
|
|