Yayıncı kuruluşlar K.Erciyes maçında Navratil'in pozisyonuna veryansın etti durdular. Basın mensubu olarak Navratil'le bu konuyu konuştunuz mu? Saygılarımla
__________________ NE MUTLU ŞEHRİNE İHANET ETMEYENE
Nail Bey İyi yayınlar
SİVASSPORUMUZ bu sezon oynadığı futbolla herkese göz dağı veriyor inşallah bu sezon sonuna istediğimiz hedefe ulaşırız bu büyük takımın taraftarı olmaktan grur duyuyoruz hep destek tam destek SİVASSPORUMUZA....
Nail bey proğramınızı herhafta beğenerek izliyoruz yalnız ses sorunumuz var televizyonun sesini sonuna kadar açmama rağmen özellikle konuklarınızın ve telefon bağlantılarında ses çok kısık geliyor.diğer bütün kanallarda ses normal bilginize
benim sorum kadir çok pas hatası yapmasına rağmen sürekli ilk onbir oynama sebebi çok topkesmesimi çokkoşmasımı yoksa fransızcayı iyi bildiği için yabancı futbolcularla sahada dil sorununu çözmek içinmi teşekür ediyorum hayırlı yayınlar.
Nail abi yarınki Ankaragücü kardeş takımlarımızdan biriyle oynuycaz. Sizin aracılığınızla çağrı yapsakta. 2 takım taraftarı maçı yan yana omuz omuza dostça izlese nasıl olur. Fair play ruhunu devam ettirmemiz açısındanda iyi bi örnek vermiş oluruz herkese ?
__________________ eN Kötü GüNüM BuGüNsé BuGünDe SivasspoRLuYum..!
Bu Konuda 58_babacan_58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Nail bey hepinize akşamlar. Daha önce söylemiştim. Her hafta sizin top çekilişi yaptığınız gibi, Sivasspor yönetimi veya başka bir Sivasspor sevdalısı tarafından kurası sizin stüdyoda çekilmek şartıyla stada giden yiğidoya her hafta bir orjinal forma hediye projesi yapsanız olmazmı.
Böylece taraftarı stada çekmek için için bir fayda olur diye düşündüm.siz ne dersiniz?
Formayı kazanan o haftanın biletini veya kombineli ise kombinesini göstererek forma almalıdır.
İyi yayınlar Nail bey. Benim merak ettigim konu Hakan Arslana hocamız neden az sans veriyor. Neden derseniz gecen sene bir cok kritik maclarda golleride olmustu. Sizin bu konuyla alakalı herhangi bir bilginiz var mı ? Son olarak Gaziantep macından beklentileriniz neler ? İyi yayınlar Sivassporlu günler.
İyi akşamlar Nail abi. Benim sıkıntım seyirciden yana. Eskişehir maçını izlerken o taraftar desteğini ne zaman göreceğiz. Onu geçtim adana demirspor taraftarı bile daha ateşli. Ankaragücü maçında yine boş tribün mü görürüz sizce
1) Geçen yıl Rıza hoca, öndeki dörtlümüzü saat yönünde döndürerek oynatıyor, bu şekilde hem hücumda çeşitlilik artıyor, hem de oyuncular gol bölgelerinde farklı kabiliyetlerini gösterebiliyorlardı. Bu sezon Carlos bunu pek denemiyor. Özellikle şu an sol kanatta görev yapan Aydın, bir Messi, Robben ya da yerlilerden Hurşut gibi sağda topu alıp içe katedebilir. Ters ayakla şut çekmek zorunda kalmaz. Burhan için de bu geçerli. Üst sıralarda kalmak için hücum varyasyonlarımızı daha da geliştirmemiz gerekmez mi?
2) Erciyesspor maçının 70.dakikasından sonra en çok katılımın olduğu tezahürat koro halinde '... mu?' olmuştu.
Geçen sezondan beri gelen çocuk ve bayan taraftarların son maçlarda yok denecek kadar az olmasında bu kötü tezahüratlarında etkisi yok mu? Ne zaman Eskişehirspor vs. gibi her renkten, yaştan ve cinsiyetten seyircinin bir arada olacağı tribünlerimiz olacak?
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Ediyor...