sivasfutbol;917823]Aynen öyle
Madem bu iş için ön ayak gerekiyor, Sivas'ta yaşamayanlar dahi bu serüvene katılıp sonuç alabilecek kapasiteye sahipler, Sivasspor'a taraftar kitlesini oluşturanlar bizler olmazsak gitgide taraftar yoksunu bir takım haline gelme tehlikesi ile karşı karşıya gelecektir Sivasspor. Bu sezon çağrılar konusunda bende özellikle atkı ve yaşlı, genç tüm taraftarlarımız stada küçük yaşlardaki taraftarımızı havanın elverişli olduğu zamanlarda yanların getirip stada alıştırmaları
Ben öyle alıştım Sivasspor'a, çocukları televizyon başında bırakırsak onlar İT takımlarına özenebilirler. Daha yeni yeni yetişen 5-6 yaşında artık yavaş yavaş genç olmaya başlayan çocuklar bir kaç haftada bir stada getirilirse hem onlar aracılığıyla küfür sona erer hem de gelecek nesiller adına umudumuz artar.
[/QUOTE]
Ne yalan söyleyeyim bende bir zamanlar bir İstanbul takımımın manyagıydım maclarina gidip takip ederdim surekli ama hatami anlamam 4 sene öncesini buldu olsun yasimiz genc en guzel destegi verecek yaslarimizdayiz
Seninde dedigin gibi cocuklarimiza bu aşkı asilamamiz lazim ki ileride çocuklarımız bu konuları tartışma gereği duymadan stada gidip 90 dk susmadan takıma destek versinler.