Cevap: Eneramo Yeniden Sivas'a
Ayni yemegi ISITIP,ISITIP önümüze koymanin ne anlami var.Eski futbolculara dönülmesi bize artik GINA getirdi.Belli bir noktadan sonra insanlara isyan bayragi actirmayin,yeter artik...
Bu haber bugüne kadar duydugum en anlamsiz ve sacma bir haber.Bu vatandas Sivas´daki sosyal yasantidan kacmadimi?.Tekrar bünyeye almakta ne oluyor tabiki bu haberlerin dogruluk payi ne kadr bilemiyorum ama mevcut cekirdek seyirciyide kaybedecekler bunlar bu gidisle.
Benim söyledigim savundugum tek sey sudur oda;Sezon baslayana kadar 100-150 futbolcu ismi öne atilir son dakika oyuncu transferleriyle yasi gecmis ayakkabisini civiye asacak futbolcular bulunup getirilir.Sukadarini söylemek istiyorum herkesde Cicinho gibi görev aski yok.Topu önde tutuyormus yok söyleymis gibi arayislar icerisine girmek Sivasspor´a zarar verir.Eneramo DSivas´dan giderken hic kimsede üzülmedi ve aramadikda.Utaka forvet olmamasina ragmen daha hizli ve hareketli vuruslari Enerama´dan cok daha güzel.
Bize Sivas´da ses getirecek forvet gerekli Sivas taraftari bunu coktan hak etti.
Bu yil icin parolamiz; "YENI STADYUM ,YENI FORVET".
Taraftarin isteklerine kulaklar kapatilmamali,aksine yillardan beri istedigimiz ve ses getirecek forveti bu yönetim bu sezon mutlaka taraftarlariyla bulusturmalidir.
|