28.02.2016, 15:35
|
|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646
|
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Değerlendirecek ne var bilmiyorum artık,tek kale maç oynadık,saymadım ancak, enaz 7 tane %100 gollük pozisyonumuz var,kaleci setcusun yere yatmadan,kameralara 2 defa gözüktüğü,etonun 100 metre koşmadığı ,rakibin 10 kişi defans oynadığı,beykanın,ziyanın,tana senin,i.akının ,hasan kabzenin bitik oynadığı,atıfın tüm iyi niyetine rağmen çok beceriksiz ve bencil oynadığı maç oldu ,hoca eliyle maçı rakibe veriyordu azdaha,ben bu maçı kaybettik gözüyle görüyorum,texsera nın oyundan çıkmasını ,eğer sakatlık yoksa çok büyük hata olarak görüyorum,cicinyonun 2 hafta olmayacak olması,burhanın olmaması sivasspor açısından çok kötü oldu,antalyasporada 1 çift sözüm olacak,bu takımla ayda ,marsda uzayda 100 maç yapsak 80 tanesini sivasspor kazanır,aslında türk futbolunun geldiği noktanın göstergesidir,10 kişi defans yaparak ne yapmaya çalıştılar anlamadım,biz bu takım ligde kalsın diye samsunla düşman olduk,adamlar 6 yıldır sürünüyor sanki şampiyon olacakmış gibi oynamalarını anlamadım,yönetimede söyleyeceklerimi sezon sonunda söyleyeceğim, şuan hepsindende nefret ediyorum, bu milleti kanser ettiler be,trübüne gelen taraftarlarada teşekkür ederim .
|
|
|