Cevap: Önümüze Bakalım..
Bu tür başlıklar için henüz erken ,anladığım şu ,düştük uğraşmaya ,heyecan yapmaya gerek yok,ptt ligine hazırlık yapalım deniliyor sanırım,eğer doğru ise ben bu düşünceye katılmıyorum,evet arada 5 puan var ,bu durum hepimizi üzüyorda ,bu başlık gelecek haftadan sonra açılabilirdi,yada sivassporun matematiksel olarak düşmesi kesinleştikten sonra,gelecek hafta bursanın kayseriyi yenmeyeceği ne malum,bizim başakşehiri yenmeyeceğimizi kim nerden biliyor?bakıyoruz kayseri bursayla oynayacak,deplasmana akhisara gidecek,beşiktaşla deplasmanda oynayacak,kendi evinde bizle maç yapacak,son hafta gs ile oynayacak,hepside amacı olan takımlar,gs avrupaya gidecekki bu yılki cezası affolsun,bjk arenada vodafonda şans tanımaz,akhisar evinde öyle yenilen takım değil,bursa ciddi ciddi avrupayı hedefliyor,sivasspor kayseriden daha aşşağı takım değil,yenmeyeceğimizi kim garanti eder?burda kimseye umut tacirliği yapmak istemiyorum ancak bu şekildeki düşünceler hiç hoş değil,bu takım ligde kalacak ,busefer bu yılki hatalardan ders alıp adam gibi kadro ve hocayla sezona başlıyalım deriz, ptt ligi ne düşmek de dünyanın sonu değil,ancak kalp ameliyatına giren birine öldü gözüyle bakıp helvasını ,mezarını,taziye odasını,mevlüdünü filan hazırda tutmak gibi bir şey, bu düşünceleri yanlış bulıuyorum,uzun lafın kısası takım düşene kadar destek olalım ,sonuçlarada hepbirlikte razı olalım,başakşehiri yenersek,akhisar ve gençleri yeneceğimizi düşünüyorum ,ligdeki kurtuluş maçımız başakşehir ve kayseri maçlarıdır ,son haftaya kalsa bile işimiz,şaMpiyonluğu kaçırmış fb yide yeneriz,can çıkmadan umut kesilmez bu takımda düşmez ,düşerse birlikte üzülürüz yol haritamızın nasıl olacağını tartışırız ancak şimdi değil düştükten sonra
|