--->: "Lig üçüncüsü Sivasspordur"
Arkadaşlar bırakın şu Trabzon takıntısını. Bazı Trabzonluların kızgınlığına da anlayış gösterin. Neticede bir geri zekalı sahaya girdi diye kazandıkları maçı kaybettiler. Üstelik bizim futbolcular da adamı neredeyse linç ediyodu. Aynı olay Sivasta olsa ve biz hükmen yenilseydik ne hissederdik? Trabzonluların çoğu bizi destekledi lig boyunca ve unutmayın ki eğer bizim 1 puanımız daha olsaydı son haftaya girerken, şimdi hepimiz Trabzona dua ediyor olacaktık bizi şampiyonlar ligine gönderdiler diye. Benim Trabzonda çalışan Sivaslıarkadaşlarım var, onlar diyoki: adamlar daha 1 ay önceden Fener maçından başka bişi konuşmuyolarmış. 1 ay öncesinde de hepimiz Trabzon Feneri yensin diye dua ediyoduk unutmayalım!
Lütfen aşağıda yazanları çok dikkatli okuyun:
Biz daha büyük olamadık, olmak istiyoruz. ne zaman büyük oluruz biliyor musun? Ligde tarihinin en kötü sezonunu geçiren Trabzonspor Fener maçına sanki final maçı gibi baktı ve söktü aldı. Biz ise şampiyonluğa oynarken Fener bizi güle oynaya yendi. Onlar kötü sezon geçirdi ama son maçta büyüklüklerini kanıtladılar. Biz ne zaman İstanbul takımlarıyla oynarken hiçbir iddiası olmayan Trabzonun bugünkü maçta"ben büyüğüm" dercesine maça asılması gibi büyük maçlara asılırsak, Fener'i dost bilip çiçeklerle karşılamak yerine Trabzonluların Feneri karşıladığı gibi karşılarsak, işte o zaman büyük olacağız.
Bugün GS şampiyon oldu ve Sivas sokaklarında GS bayraklarıyla millet sokaklarda. Trabzonda yaşayan Sivaslı bi arkadaşım var, maçtan sonra onunla konuştum. Sokaklar kendi takımlarının bayraklarıyla dolaşan insanlarla doluymuş ama bir tek GS bayrağı bile yokmuş. İşte biz de böyle olduğumuz zaman büyük olmaktan bahsedebileceğiz.
3. veya 4. olmamız hiç önemli değil, FB veya GS Sivasa gelirken titreyerek gelirse, işte o zaman büyük olacağız.
Bu şehir bu takıma tama olarak sahip çıkmadığı için bu sene şampiyon olamadık. Seneye de böyle olursa yine olamayız.
Bu şehirde farklı takım tutanlar olabilir ama Sivas sokakları sadece ve sadece Sivassporlulara ait olduğu zaman artık korkmamıza gerek kalmayacak. Nasıl biz AlisamiYen in önünde ya da Kadıköyde başka bayraklar göremiyorsak bu Sivasdada böyle olmalı. Yoksa büyüklüğü falan unutalım, hiç hayal görmeyelim.
|