Cevap: Sivasspor Sergen'e Emanet
Üç yanlış bir doğru etmez. Yanlışlar hep yanlış olarak kalır. Hoca seçimi de yanlış bence Carlos'un gönderilmesi gibi. Yapılacak şey Başkan yumruğunu masaya vurup yönetimi uyaracaktı yapmadı yanlış -1, yumruğunu vuracaktı futbolculara ya adam gibi oynayın yada kapı orada eşyanızı toplayıp defolun diyecekti (bunu daha önce de defalarca yazdım) demedi yanlış -2, işimize yaramayacak bir hoca ile el sıkıştı (bedava mı diyeceğim ama değil) yanlış-3
Benim nazarımda artık bu yönetim gerçekten transfer politikasını bilmiyor. Gelen hocaların istediği futbolcuları almamak, gerekli mevkilere futbolcu bulamamak, nerede pili şarjı bitmiş, hantallaşmış, futbola ve paraya doymuş oyuncular var almak - getirmek yöneticilik değildir.
Şunu da söyleyeyim yine kanaatimce Carlos'un gitmesini futbolcular da istiyordu. Göreceksiniz Sergen gelsin göreve başlasın gerek Ziraat Türkiye Kupasında galibiyetler, gerekse Kasımpaşa'dan puan ve puanlar ile Karabükspor'dan 3 puan alınacak ve herkes diyecek ki kan değişikliği SİVASSPOR'a yaradı. Carlos iyi ki gitti yoksa küme düşecektik diyecekler.
Ben üstüne basa basa bir kez daha söylüyorum; gitmesi gereken CARLOS değildi, ruhunu kaybetmiş futbolcular için yumruk masaya vurulup işe yaramayanlar gönderilecekti.