yorumlara baktıkça çok üzülüyorum.Biraz sabretmesini bilmiyoruz.Şampiyonluğa oynadığımız zaman elimizde yıldız futbolcumu vardı da bu takım şampiyonluğa oynadı.yapmayın efendiler çok acımasız eleştiriyorsunuz.benimde kaygılarım zaman zaman oluyor ama çok transfer yapmak çok iyi bir işmidir.Gerekli yerlere bence transger yapıldı.Önemli olan takımı tutturmaktır.Takım tutarsa ankadan başarı gelir.Önceki takım gibi.inşaallah iyi olacak bence eleştirilerda dozu kaçırmayalım.Sonra pişman oluruz.Ben geçen gün antrmana gittim.Çok hırslıydı futbulcular.bu sene birkere iyi çalışıyorlar.iyide bir rekabet var.herkes kendini gözterme sürecinde.buda takıma olumlu yansıyacaktır.Biraz sabır.....
türkoğlu iyisin hoşsunda şu an kurulan takım yapılan transferlere baktığımızda günü kurtarmaya yönelik. nereye kadar bu şekilde gidebilirsinki. 35 lik ceyhunu bu sene oturttun takıma diyelim seneye emekli olur sonra araki bedava topçu bulasın
aslında maçtan zevk alınıncada nihayetinde buda punlarla eşleşecektir yani iyi oyun herzaman puanlarıda kazandıracaktır hadi bakalım neler yapacak mesut hocamız allah yardımcısı olsun
Aynen her gelen hoca aynı şeylerden dem vuruyor ama sonuç pek öyle olmuyor.Biz 2 sene şampiyonluğa oynarken neden başarılıydık.Çünkü kadro yapımıza göre sistem belirledik.Senin elinde tekniği yüksek adamlar varsa sen pasa dayalı sistemle oynayabilirsin.Yoksa o zaman defansı sağlam tutup uzun paslarla kontraatak sistemi ile oynarsın