Cevap: Maçı Değerlendirelim
ilk yarının son maçını galibiyetle kapatıp hem devre arasına hem tatile moralli girmek çok çok güzel oldu..ilk yarı maçın tek hakimi bizdik karabükün yarım pozisyonu yokken savunmamızn bireysel hatasıyla 2-1 yaptık ve maçtan çoktan kopmaya razı karabükün 2.yarı oyuna asılmasına neden olduk..nitekim ilk yarı sonundaki o golle karabük 2.yarı daha fazla üstümüze geldi..burada carlos daha erken oyuncu değişikliği yapmalıyıdı...mesela 65-70 dakika olabilirdi....forvetsiz santraforsuz oynadık atıf yine santrafora geçti ve adeta hiç bir varlık gösteremedi..atıf neredeyse 1 aydır top oynamıyor santrafor oynadı diye değil kaç maçtır sahada yok...maçın adamı kesinlikle Cicinhoydu...adam tam bir profesyonel ve kals bir isim...onca yaşına rağmen o kadar akılcı oynuyor ve iyi koşuyor ki sadece şapka çıkarılır...da costa bizim gizli forvetimiz hava topları fiziği ve şutları çok çok iyi bir isim bir de şu kolay kart görme huyu olmasa süper olacak...burhan ve hakanı da çok beğendim hakan çok koştu burhan her an skoru değşltşrecek bir topçu olduğunu kanıtladı...ziyanın geri dönüşüyle aydın ve ziyadan kurulu sol kanat yeniden işledi...maçtan önce karabükün öyle abartıldığı gibi iyi oynamdığını biz oyunumuzu oynarsak kesinlikle 3 puan alacağımızı söylemiştim..yalnız devre arası mutlaka ve mutlaka en az 3-4 isim transfer edilmeli..öncelikle santrafor sonra sol bek snra stoper ve ve ortasaha...zaten transfer çalışmaları başladı, gereken takviyelerin yapılacağına inanıyorum..burada tarafatra da bir eleştirim var kardeşim tamam moral vermek adına atıfı alkışladık ama iyi de kötü de olsa bu kadar alkışa bu kadar poh poha gerek yok..hadi atıfı geçtim 2 yıldır yatan kamili ne diye alkışlarsınız? adam o kadar dengesiz ki bazen taraftar tepki gösterince o da hareket yapıyor alkışlayınca poh pohlayınca vazgeçilmaz olduğunu sanıyor....artık sırf yabancı diye 2 hareket yaptı diye şu yabancıları lüzumsuz yere poh pohlama huyunu bırakalım...neden yerli oyuncuların bu kadar krediisi yok o zaman, en ufak hatalarında inanılmaz tepki çıkıyor? o yüzden destekte de adil olalım...özetle devrenin son maçında alınan 3 altın puan devre arasına ve tatile inanılmaz moralli girmemizi sağladı...şimdi sıra nokta transferlerde...