Alıntı:
kadirakin58 Nickli Üyeden Alıntı
Rıza'nın ne dediğinin tek kelimesini bile okumadım. Gerek yok artık, sıkıldım artık dediklerinden, ne dediyse de demiş. Ertuğrul Sağlam bırakmış ya, Rızayı kovup yerine Ertuğrul Sağlamı getirsek ya. Ne güzel olur.
|
Hay ağzına sağlık gardaşım be... Bende başlığı okudum gerisini kendim getirdim...
İstediğimiz oyuncuları alamadık, takım düşüyor ben sorumluluk kabul etmem...
Zaten iyi sorumluluk sahibi bir teknik direktörde bu bilinçte olmalı... İstediğim youncular alınmadı takım düştü demeli...
Yönetim transfer yapmadı takım bu hale geldi diyenlere şunu sormak istiyorum, Geçen sene Rıza Hoca elindeki kadroyu düzgün kullanarak ciddi bir başarı elde etmişti. Federasyonun katakülleleri nedeniyle play-off oynama şansını kaybetmiştik. Şimdi sorarım sizlere ogün kadroda olupta bugün olmayan kim var? Kadro aynı kadro... Değişen ne? Ben Söyleyeyim. Geçen sene ki futbolcular Teknik Direktörlerine güveniyorlardı. Bu sene hocanın sene içerisinde yaptıkları neticesinde güven ortamı kalmamıştır. Ortada gambazcı, adalet duygusu olmayan, Gönlü- aklı başka takımda olan bir teknik adam var. Bakın yazdığım son madde çok önemli. Özellikle Grosicki gibi - Ziya gibi parlama yapmasını beklediğimiz futbolcuları takımda tutabilmek için Dirayetli bir teknik direktörün olması gerekir. Bizim Teknik Direktörümüzün aklı bir karış havada bir defa... Nasıl takımı tutacak... Akıllı bir teknik direktör odst sohbetinde !!! bile olsa kendi oyuncusunu başka takıma önerirmi?
Şimdi bu yazıyı okuyanlar yönetim yalakası demeden oraya da çakayım tam olsun.
Türkiye Süper Liginde yönetilmeyen tek klüp Sivasspor. Ortada bir başkan var, onunda adı var. Onun dışındakilerin beni tanıdığı kadar onları tanıyorum!!!
Rıza Hoca bu açıklamayı yaptı topu yönetimin kucağına bıraktı ama yönetimden bunu anlayabilecek kapasite de kimse yok ki? Hemde şu kadar kritik bir zamanlamada... Ligin altı kazan olmuş kaynıyor. Harereti bizi vuruyor. Adam diyor ki transfer yapmadı yönetim bana. Hatta şunu söylese tam olacakmış. Elazığ transfer yaptı, Mersin transfer yaptı, Kayseri transfer yaptı bizim ayarımızdaki takımlardan sadece Sivasspor ve Akhisar transfer yapmadı, BU SENE AKHİSARLA ARAMIZA GİRECEK ÜÇÜNCÜ TAKIMI MERAKLA BEKLİYORUM... hATTA ŞUNU DA EKLEYEBİLİR Yönetime gelecek sezon süper Lige yükselme yarışında başarılar dilerim. Umarım bu sne harcamaya kıyamadıkları paracıklarını o sene harcamayı akıl ederler...
Saygılarımla...