Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: İstediğimiz Oyuncuları Alamadık
Alt 29.01.2013, 10:40   #11
mishka
Tecrübeli Yiğido

321 Mesajına 602 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 621 mishka FAZLA SÖZE GEREK YOKmishka FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: İstediğimiz Oyuncuları Alamadık

Eğer hocanın istediği transferler yapılsa iyi bir takım kurardı bundan eminim diğer takımlarda yaptıkları ortada. Ama iyi bir hocanın özelliklerinden biri de elindeki malzemeden iyi verim almaktır.
mishka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mishka'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.01.2013, 10:41   #12
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

408 Mesajına 994 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 510 Serdar63972 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
kadirakin58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Rıza'nın ne dediğinin tek kelimesini bile okumadım. Gerek yok artık, sıkıldım artık dediklerinden, ne dediyse de demiş. Ertuğrul Sağlam bırakmış ya, Rızayı kovup yerine Ertuğrul Sağlamı getirsek ya. Ne güzel olur.

Hay ağzına sağlık gardaşım be... Bende başlığı okudum gerisini kendim getirdim... İstediğimiz oyuncuları alamadık, takım düşüyor ben sorumluluk kabul etmem...
Zaten iyi sorumluluk sahibi bir teknik direktörde bu bilinçte olmalı... İstediğim youncular alınmadı takım düştü demeli...

Yönetim transfer yapmadı takım bu hale geldi diyenlere şunu sormak istiyorum, Geçen sene Rıza Hoca elindeki kadroyu düzgün kullanarak ciddi bir başarı elde etmişti. Federasyonun katakülleleri nedeniyle play-off oynama şansını kaybetmiştik. Şimdi sorarım sizlere ogün kadroda olupta bugün olmayan kim var? Kadro aynı kadro... Değişen ne? Ben Söyleyeyim. Geçen sene ki futbolcular Teknik Direktörlerine güveniyorlardı. Bu sene hocanın sene içerisinde yaptıkları neticesinde güven ortamı kalmamıştır. Ortada gambazcı, adalet duygusu olmayan, Gönlü- aklı başka takımda olan bir teknik adam var. Bakın yazdığım son madde çok önemli. Özellikle Grosicki gibi - Ziya gibi parlama yapmasını beklediğimiz futbolcuları takımda tutabilmek için Dirayetli bir teknik direktörün olması gerekir. Bizim Teknik Direktörümüzün aklı bir karış havada bir defa... Nasıl takımı tutacak... Akıllı bir teknik direktör odst sohbetinde !!! bile olsa kendi oyuncusunu başka takıma önerirmi?
Şimdi bu yazıyı okuyanlar yönetim yalakası demeden oraya da çakayım tam olsun.
Türkiye Süper Liginde yönetilmeyen tek klüp Sivasspor. Ortada bir başkan var, onunda adı var. Onun dışındakilerin beni tanıdığı kadar onları tanıyorum!!!
Rıza Hoca bu açıklamayı yaptı topu yönetimin kucağına bıraktı ama yönetimden bunu anlayabilecek kapasite de kimse yok ki? Hemde şu kadar kritik bir zamanlamada... Ligin altı kazan olmuş kaynıyor. Harereti bizi vuruyor. Adam diyor ki transfer yapmadı yönetim bana. Hatta şunu söylese tam olacakmış. Elazığ transfer yaptı, Mersin transfer yaptı, Kayseri transfer yaptı bizim ayarımızdaki takımlardan sadece Sivasspor ve Akhisar transfer yapmadı, BU SENE AKHİSARLA ARAMIZA GİRECEK ÜÇÜNCÜ TAKIMI MERAKLA BEKLİYORUM... hATTA ŞUNU DA EKLEYEBİLİR Yönetime gelecek sezon süper Lige yükselme yarışında başarılar dilerim. Umarım bu sne harcamaya kıyamadıkları paracıklarını o sene harcamayı akıl ederler...

Saygılarımla...
Serdar63972 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Serdar63972'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.01.2013, 10:53   #13
58hsn58
Tecrübeli Yiğido

58hsn58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

302 Mesajına 568 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 591 58hsn58 COK SEVILEN BIR KISI58hsn58 COK SEVILEN BIR KISI58hsn58 COK SEVILEN BIR KISI58hsn58 COK SEVILEN BIR KISI

riza hocamiza fazla yuklenmeyelim bence. Yonetim birkere de olsa paraya kiysin, parayi basan dudugu calar misali..
58hsn58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.01.2013, 10:54   #14
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

408 Mesajına 994 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 510 Serdar63972 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

[QUOTE=58hsn58;832093]riza hocamiza fazla yuklenmeyelim bence. Yonetim birkere de olsa paraya kiysin, parayi basan dudugu calar misali..[/QUOTE

Yorum yapmıştım bu konuda okursan sevinirim...

Yönetim transfer yapmadı takım bu hale geldi diyenlere şunu sormak istiyorum, Geçen sene Rıza Hoca elindeki kadroyu düzgün kullanarak ciddi bir başarı elde etmişti. Federasyonun katakülleleri nedeniyle play-off oynama şansını kaybetmiştik. Şimdi sorarım sizlere ogün kadroda olupta bugün olmayan kim var? Kadro aynı kadro... Değişen ne? Ben Söyleyeyim. Geçen sene ki futbolcular Teknik Direktörlerine güveniyorlardı. Bu sene hocanın sene içerisinde yaptıkları neticesinde güven ortamı kalmamıştır. Ortada gambazcı, adalet duygusu olmayan, Gönlü- aklı başka takımda olan bir teknik adam var. Bakın yazdığım son madde çok önemli. Özellikle Grosicki gibi - Ziya gibi parlama yapmasını beklediğimiz futbolcuları takımda tutabilmek için Dirayetli bir teknik direktörün olması gerekir. Bizim Teknik Direktörümüzün aklı bir karış havada bir defa... Nasıl takımı tutacak... Akıllı bir teknik direktör odst sohbetinde !!! bile olsa kendi oyuncusunu başka takıma önerirmi?
Şimdi bu yazıyı okuyanlar yönetim yalakası demeden oraya da çakayım tam olsun.
Türkiye Süper Liginde yönetilmeyen tek klüp Sivasspor. Ortada bir başkan var, onunda adı var. Onun dışındakilerin beni tanıdığı kadar onları tanıyorum!!!
Rıza Hoca bu açıklamayı yaptı topu yönetimin kucağına bıraktı ama yönetimden bunu anlayabilecek kapasite de kimse yok ki? Hemde şu kadar kritik bir zamanlamada... Ligin altı kazan olmuş kaynıyor. Harereti bizi vuruyor. Adam diyor ki transfer yapmadı yönetim bana. Hatta şunu söylese tam olacakmış. Elazığ transfer yaptı, Mersin transfer yaptı, Kayseri transfer yaptı bizim ayarımızdaki takımlardan sadece Sivasspor ve Akhisar transfer yapmadı, BU SENE AKHİSARLA ARAMIZA GİRECEK ÜÇÜNCÜ TAKIMI MERAKLA BEKLİYORUM... hATTA ŞUNU DA EKLEYEBİLİR Yönetime gelecek sezon süper Lige yükselme yarışında başarılar dilerim. Umarım bu sne harcamaya kıyamadıkları paracıklarını o sene harcamayı akıl ederler...
Serdar63972 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Serdar63972'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.01.2013, 11:08   #15
akifesk
Usta Yiğido

akifesk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

406 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 676 akifesk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yönetim hocanın izlettigi oyuncuları alamazsa; rıza hocada kendi cebinden istediği oyuncuları transfer edecek degil ? Yönetim Uğur kavuğun yerine sağlam bir sag bek almazsa rıza hoca ne yapsın ? Uğur kavuğa çift motor mu taktirsin ?
Adamın kapasitesi bu. Yönetim transfer yapmıyor ama günah keçisi rıza hoca oluyor.

Şu an ki durumun en büyük sorumlusu yönetim . Rıza hocaninda hataları var tabiki
akifesk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.01.2013, 11:27   #16
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 686 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

80'li yıllarda bir çatı yalıtım reklamı vardı.Tek TV kanallı dönemler.
Yöneticimiz uyuyor muuuuuuu? diye biterdi o reklam.
Rıza hocamız açıklıyor işte. Listeyi verdim,bekliyorum,yöneticileri miz uğraşıyor,demeçlerinden sonra iş gecikince 'İstediğimiz oyuncuları alamadık,aldıklarımızı da zamanında alamadık' diyor. Şimdi,başarısızlığın suçlusu hoca mı,yoksa gerekli oyuncuları almayan yönetim mi?
Alın size Burhan EŞER örneği. Rıza hoca eski oyuncusuna talip olup yöneticiler görüştüğünde parada anlaşamadılar. Mersin daha fazla verdi demedi mi hoca? Peki ne oldu? Burhan Eşer aldığı parayı,daha bir maçta,Sivasspor maçında kazandırdığı üç puanla amorte etti.
Burhan'a 100bin daha fazla veremeyen yönet(emey)icilerimiz,yarın Rıza hoca gitse bile bu taraftar sizin yaptıklarınızı da yapamadıklarınızı da unutmayacaktır.
Rıza hoca,hatasıyla sevabıyla başladığı işi bitirmek ve kaçtı gitti dedirtmemek için Sivassporun başında direnmektedir. Sezon sonuna kadar onun kalmasını desteklemek de şu an biz taraftarların görevidir.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.01.2013, 11:35   #17
58_babacan_58
Usta Yiğido

58_babacan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.073 Mesajına 2.126 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 945 58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

İstediğin oyuncuları alamadın onu anladıkta, Elindeki oyuncuları nie küstürüp kadro dışı bırakıosun be hoca.
Alt 29.01.2013, 11:44   #18
ressam58
Acemi Yiğido

ressam58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

69 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 ressam58 TAM BIR BEYEFENDIressam58 TAM BIR BEYEFENDIressam58 TAM BIR BEYEFENDIressam58 TAM BIR BEYEFENDI

Hoca ne yapsın ya.....ne Sivas halkında bir gram ruh var nede yönetimde para var.....Sonuç Düşecek ve düştüğü zamanda herkes rahat edebilir artık........
ressam58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.01.2013, 11:45   #19
cılgınsivas58
Usta Yiğido

cılgınsivas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

558 Mesajına 760 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 872 cılgınsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yönetim transfer yapmadıda sen de takımı oynatamıyon hoca
her maçtan sonra hakeme laf buluyon
cılgınsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda cılgınsivas58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.01.2013, 12:05   #20
Mustafa58Ağa
Tecrübeli Yiğido

101 Mesajına 172 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 542 Mustafa58Ağa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

alırdık onları istersek ama yönetim napıyor hoca napıyor anlayamadım
Mustafa58Ağa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Mustafa58Ağa'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
alamadık, oyuncuları, İstediğimiz